Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın’ın Markalarından ; Evnaz Butik Evrim Alhan'la röportaj

Dünya 22.06.2023 - 00:59, Güncelleme: 22.06.2023 - 11:06 23946+ kez okundu.
 

Aydın’ın Markalarından ; Evnaz Butik Evrim Alhan'la röportaj

Aydın’ın Markalarından ; Evnaz Butik Evrim Alhan'la röportaj
Bugün sizi Online ve mağazacılık konusunda Aydın'ın önde gelen isimlerinden olan Evnaz Butik'in sahibi Evrim Alhan ile tanıştıracağız. Sektöre başladığı ilk günden bu yana sağlam adımlarla ilerleyen ve büyük bir marka olma yolunda devam eden , Evnaz Butik kadınlara modayı yakından takip etme fırsatı sunuyor. *Öncelikle kendinizden ve işletmenizden bahsedelim. Sektörü seçmenizdeki amaç neydi? ''1991 Aydın doğumluyum. İş hayatına farklı sektörlerde çalışarak başladım. Çalıştığım sektörler benim iş hayatıma katkı sağlamıştır. Öncelikle bu yola kendimin ve çevremin giydiklerime meraklı olup bu konuda onlara yardımcı olmamı istemeleriyle başladım.Bu sektörde ilk olarak bulvar üzerinde mütevazi bir daire tutarak online satış ile giriş yaptım.Hiçbir zaman maddi hedef belirleyecek hırslarım olmadı benim için hizmet ve insanların giydikleri ile mutlu hissetmeleri önemli.Daha sonrasında müşterilerimin ve çevremin ilgisi ve desteği ile mağazacılığa geçiş sağladım.'' ''HİÇBİR ZAMAN HIRSLI BİR KADIN OLMADIM'' *Butik Evnaz olarak kısa sürede büyük kitlelere ulaşmanızı neye bağlıyorsunuz? Mağazama gelen her müşterim benim için çok özel ve kıymetlidir. Alışveriş yapsınlar veya yapmasınlar her müşterime aynı özeni gösteririm . Benim Kapım herkese açık, herkesi bekliyorum. Hiçbir zaman hırslı bir kadın olmadım, yaptığım işten keyif almak benim için çok önemliydi. Ben müşterilerimle çay, kahve içmeyi sohbet etmeyi seviyorum. Mağazaya geldiklerinde kendilerini rahat hissetsinler, kıyafetleri rahat denesinler istiyorum. O nedenle ferah ve rahat bir ortam hazırlamaya çalıştım.'' ''HER KESİME HER BÜTÇEYE HİTAP EDEN BİR BUTİĞİZ''   *Peki Evnaz Butik olarak hangi kesimlere hitap ettiğinizi düşünüyorsunuz? Mağazamızı dıştan lüks gören ve girmeye çekinen müşterilerim oluyormuş, lütfen çekinmesinler. Biz her kesime ve bütçeye hitap eden bir butiğiz. İçeriğe girdiklerinde zaten fikirleri değişiyor ve fiyatların uygun olduğunu söylüyorlar.Öncelikle giyinmeyi seven, hangi bedende olursa olsun giydikleri ile fark yaratan kadınlarımıza hitap ediyoruz. Son olarak söylemek istediklerim; Doğru ürünleri, cazip fiyatlarla buluşturan bir butik olarak  güzel kadınlarımızı butiğimize bekliyorum.  Güzel giyinmek her kadının hakkı. Okuyucularınıza ve müşterilerimize Teşekkürlerimi sunuyorum.    
Aydın’ın Markalarından ; Evnaz Butik Evrim Alhan'la röportaj

Bugün sizi Online ve mağazacılık konusunda Aydın'ın önde gelen isimlerinden olan Evnaz Butik'in sahibi Evrim Alhan ile tanıştıracağız.

Sektöre başladığı ilk günden bu yana sağlam adımlarla ilerleyen ve büyük bir marka olma yolunda devam eden , Evnaz Butik kadınlara modayı yakından takip etme fırsatı sunuyor.

*Öncelikle kendinizden ve işletmenizden bahsedelim. Sektörü seçmenizdeki amaç neydi?

''1991 Aydın doğumluyum. İş hayatına farklı sektörlerde çalışarak başladım. Çalıştığım sektörler benim iş hayatıma katkı sağlamıştır. Öncelikle bu yola kendimin ve çevremin giydiklerime meraklı olup bu konuda onlara yardımcı olmamı istemeleriyle başladım.Bu sektörde ilk olarak bulvar üzerinde mütevazi bir daire tutarak online satış ile giriş yaptım.Hiçbir zaman maddi hedef belirleyecek hırslarım olmadı benim için hizmet ve insanların giydikleri ile mutlu hissetmeleri önemli.Daha sonrasında müşterilerimin ve çevremin ilgisi ve desteği ile mağazacılığa geçiş sağladım.''

''HİÇBİR ZAMAN HIRSLI BİR KADIN OLMADIM''

*Butik Evnaz olarak kısa sürede büyük kitlelere ulaşmanızı neye bağlıyorsunuz?

Mağazama gelen her müşterim benim için çok özel ve kıymetlidir. Alışveriş yapsınlar veya yapmasınlar her müşterime aynı özeni gösteririm . Benim Kapım herkese açık, herkesi bekliyorum. Hiçbir zaman hırslı bir kadın olmadım, yaptığım işten keyif almak benim için çok önemliydi.
Ben müşterilerimle çay, kahve içmeyi sohbet etmeyi seviyorum. Mağazaya geldiklerinde kendilerini rahat hissetsinler, kıyafetleri rahat denesinler istiyorum. O nedenle ferah ve rahat bir ortam hazırlamaya çalıştım.''

''HER KESİME HER BÜTÇEYE HİTAP EDEN BİR BUTİĞİZ''

 

*Peki Evnaz Butik olarak hangi kesimlere hitap ettiğinizi düşünüyorsunuz?

Mağazamızı dıştan lüks gören ve girmeye çekinen müşterilerim oluyormuş, lütfen çekinmesinler.
Biz her kesime ve bütçeye hitap eden bir butiğiz. İçeriğe girdiklerinde zaten fikirleri değişiyor ve fiyatların uygun olduğunu söylüyorlar.Öncelikle giyinmeyi seven, hangi bedende olursa olsun giydikleri ile fark yaratan kadınlarımıza hitap ediyoruz.

Son olarak söylemek istediklerim;

Doğru ürünleri, cazip fiyatlarla buluşturan bir butik olarak  güzel kadınlarımızı butiğimize bekliyorum. 
Güzel giyinmek her kadının hakkı. Okuyucularınıza ve müşterilerimize Teşekkürlerimi sunuyorum.

 


 

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.