Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MEDENİ KANUN TARTIŞMALARINA BİR TEPKİ DE CHP NAZİLLİ İLÇE BAŞKANI ÖKMEN’DEN

Dünya 09.02.2024 - 22:28, Güncelleme: 09.02.2024 - 23:26 6258+ kez okundu.
 

MEDENİ KANUN TARTIŞMALARINA BİR TEPKİ DE CHP NAZİLLİ İLÇE BAŞKANI ÖKMEN’DEN

MEDENİ KANUN TARTIŞMALARINA BİR TEPKİ DE CHP NAZİLLİ İLÇE BAŞKANI ÖKMEN’DEN
İktidarın Türk Medeni Kanunun da değişiklik yapmak için harekete geçmesine tepkiler çığ gibi büyürken Cumhuriyet Halk Partisi 81 il, 973 ilçede CHP ilçe Başkanlarının Medeni Kanun çalışmalarına ilişkin eş zamanlı basın açıklaması yapacağını duyurdu. Medeni Kanun tartışmalarına bir tepki de Nazilli İlçe Başkanı Av. Sema Aslıhan Ökmen’den geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Medeni Kanun toplumsal hayatın anayasasıdır.”ifadelerine yer veren Ökmen Medeni Kanunun değişikliğine dair planlar yapan iktidara sert tepki gösterdi.  ÖKMEN “KADINLARIMIZIN VARLIĞI, YARINLARIMIZIN TEMİNATIDIR.”  Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada oldukça sert tepki gösteren CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen “Kadınlarımızın gücünden ve toplum içerisinde söz sahibi olmasından korkan iktidarın, medeni kanunda yapılacak değişimleri hak ve hukuk sınırları içerisinde gözden geçirmesini temenni ediyoruz.” dedi. Ökmen “Medeni kanun kadınlarımızı görmezden geleceğiniz değil, yaşam içerisinde eşit temel haklar içeren bir kanundur. İktidar tarafından Medeni Kanunda yapılması planlanan değişiklikler ile kadınlarımız görmezden gelinemez, kısıtlamalar içerisinde tutulamaz, temel hak ve özgürlükleri keyfi sınırlandırılamaz. Kadınlarımızın gücünden ve toplum içerisinde söz sahibi olmasından korkan iktidarın, medeni kanunda yapılacak değişimleri hak ve hukuk sınırları içerisinde gözden geçirmesini temenni ediyoruz.” Dedi.
MEDENİ KANUN TARTIŞMALARINA BİR TEPKİ DE CHP NAZİLLİ İLÇE BAŞKANI ÖKMEN’DEN

İktidarın Türk Medeni Kanunun da değişiklik yapmak için harekete geçmesine tepkiler çığ gibi büyürken Cumhuriyet Halk Partisi 81 il, 973 ilçede CHP ilçe Başkanlarının Medeni Kanun çalışmalarına ilişkin eş zamanlı basın açıklaması yapacağını duyurdu. Medeni Kanun tartışmalarına bir tepki de Nazilli İlçe Başkanı Av. Sema Aslıhan Ökmen’den geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Medeni Kanun toplumsal hayatın anayasasıdır.”ifadelerine yer veren Ökmen Medeni Kanunun değişikliğine dair planlar yapan iktidara sert tepki gösterdi. 
ÖKMEN “KADINLARIMIZIN VARLIĞI, YARINLARIMIZIN TEMİNATIDIR.” 
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada oldukça sert tepki gösteren CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen “Kadınlarımızın gücünden ve toplum içerisinde söz sahibi olmasından korkan iktidarın, medeni kanunda yapılacak değişimleri hak ve hukuk sınırları içerisinde gözden geçirmesini temenni ediyoruz.” dedi.
Ökmen “Medeni kanun kadınlarımızı görmezden geleceğiniz değil, yaşam içerisinde eşit temel haklar içeren bir kanundur. İktidar tarafından Medeni Kanunda yapılması planlanan değişiklikler ile kadınlarımız görmezden gelinemez, kısıtlamalar içerisinde tutulamaz, temel hak ve özgürlükleri keyfi sınırlandırılamaz. Kadınlarımızın gücünden ve toplum içerisinde söz sahibi olmasından korkan iktidarın, medeni kanunda yapılacak değişimleri hak ve hukuk sınırları içerisinde gözden geçirmesini temenni ediyoruz.” Dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.