Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın’da otomobil ve ticari taksi çarpıştı: 7 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2022 - 14:48, Güncelleme: 17.10.2022 - 14:48 9217+ kez okundu.
 

Aydın’da otomobil ve ticari taksi çarpıştı: 7 yaralı

Aydın’da otomobil ve ticari taksi çarpıştı: 7 yaralı
Aydın’ın Efeler ilçesinde otomobil ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kaza, İzmir Bulvarı üzerindeki Bayındırlık Kavşağı’nda öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil ile ticari taksi henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan otomobil ve ticari takside bulunan 7 kişi kişi yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleleri yaparak ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Aydın’da otomobil ve ticari taksi çarpıştı: 7 yaralı

Aydın’ın Efeler ilçesinde otomobil ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.



Kaza, İzmir Bulvarı üzerindeki Bayındırlık Kavşağı’nda öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil ile ticari taksi henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan otomobil ve ticari takside bulunan 7 kişi kişi yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleleri yaparak ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.