Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın’da yurtta kalan öğrenciler kendilerini geliştiriyor

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2022 - 12:48, Güncelleme: 24.10.2022 - 11:48 30653+ kez okundu.
 

Aydın’da yurtta kalan öğrenciler kendilerini geliştiriyor

Aydın’da yurtta kalan öğrenciler kendilerini geliştiriyor
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğrenci yurtlarında kalan üniversiteli gençler konaklamanın yanı sıra açılan çeşitli kurslarla da kendilerini geliştiriyor.Üniversiteli gençlerin en çok tercih ettiği illerden olan Aydın’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki öğrenci yurtları da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. İl genelinde 2 karma, 6 erkek ve 5 kız olmak üzere toplam 13 öğrenci yurdunun bulunduğu Aydın’da öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra gençlere yönelik açılan çeşitli kurslarla da kendilerini geliştirmesi sağlanıyor. Bu çerçevede Yenipazar Kız Yurdu’nda açılan Bilgisayar İşletmenliği kursu hafta sonları da devam ederken, öğrenciler de kurslara ilgili gösteriyor.Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Bilgiye ulaşmakta ve daha pek çok alanda hayatın bir parçası haline gelmiş bilgisayar kullanımının öneminin farkında olan gençlerimiz için ders zili çaldı. Yenipazar yurdumuzda Bilgisayar İşletmenliği kursumuz hafta sonunda da devam ediyor” ifadeleri yer aldı.
Aydın’da yurtta kalan öğrenciler kendilerini geliştiriyor
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğrenci yurtlarında kalan üniversiteli gençler konaklamanın yanı sıra açılan çeşitli kurslarla da kendilerini geliştiriyor.

Üniversiteli gençlerin en çok tercih ettiği illerden olan Aydın’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki öğrenci yurtları da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. İl genelinde 2 karma, 6 erkek ve 5 kız olmak üzere toplam 13 öğrenci yurdunun bulunduğu Aydın’da öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra gençlere yönelik açılan çeşitli kurslarla da kendilerini geliştirmesi sağlanıyor. Bu çerçevede Yenipazar Kız Yurdu’nda açılan Bilgisayar İşletmenliği kursu hafta sonları da devam ederken, öğrenciler de kurslara ilgili gösteriyor.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Bilgiye ulaşmakta ve daha pek çok alanda hayatın bir parçası haline gelmiş bilgisayar kullanımının öneminin farkında olan gençlerimiz için ders zili çaldı. Yenipazar yurdumuzda Bilgisayar İşletmenliği kursumuz hafta sonunda da devam ediyor” ifadeleri yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.