Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Öndeş: “Halkın haber alması mücadele verendir gazeteci”

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2023 - 15:33, Güncelleme: 10.01.2023 - 15:34 5565+ kez okundu.
 

Başkan Öndeş: “Halkın haber alması mücadele verendir gazeteci”

Başkan Öndeş: “Halkın haber alması mücadele verendir gazeteci”
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, gazetecilerin gününü kutlayarak “Gazeteci, halkın haber alma özgürlüğü için mücadele verendir” dedi. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, kentte görev yapan basın mensuplarının gününü kutladı. Başkan Öndeş paylaşımında “Büyük bir emek ve özveriyle halkın haber alma hak ve özgürlüğü için mücadele veren, tarafsız, ahlaklı ve dürüst bir düsturla bu ciddi görevi ifa eden tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
Başkan Öndeş: “Halkın haber alması mücadele verendir gazeteci”

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, gazetecilerin gününü kutlayarak “Gazeteci, halkın haber alma özgürlüğü için mücadele verendir” dedi.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, kentte görev yapan basın mensuplarının gününü kutladı. Başkan Öndeş paylaşımında “Büyük bir emek ve özveriyle halkın haber alma hak ve özgürlüğü için mücadele veren, tarafsız, ahlaklı ve dürüst bir düsturla bu ciddi görevi ifa eden tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.