Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Özcan Nazilli’yi teyakkuza geçirdi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2023 - 17:14, Güncelleme: 31.01.2023 - 16:29 2840+ kez okundu.
 

Başkan Özcan Nazilli’yi teyakkuza geçirdi

Başkan Özcan Nazilli’yi teyakkuza geçirdi
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nazilli mitingi öncesi oda başkanları ile istişare toplantısı düzenledi.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 Şubat Cumartesi günü ilçede yapacak olduğu mitingin Nazilli için büyük bir kazanım olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Özcan, ‘Türkiye Yüzyılı, Nazilli Yüzyılı’ sloganı ile coşkulu bir program için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Nazilli başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden geniş bir katılım beklediklerini dile getiren Başkan Özcan, “Geçtiğimiz gün muhtarlarımızla bir araya gelmiştik. Bugün de oda başkanlarımızla buluştuk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cevdet Sunay’ın ardından Nazillimizde ilk kez Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Sizlerin de heyecanını hissediyorum. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti ile kazanan Nazillimiz olacaktır. Siz kıymetli oda başkanlarımızın aracılığıyla tüm esnaflarımızı Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamaya ve bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” dedi.
Başkan Özcan Nazilli’yi teyakkuza geçirdi
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nazilli mitingi öncesi oda başkanları ile istişare toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 Şubat Cumartesi günü ilçede yapacak olduğu mitingin Nazilli için büyük bir kazanım olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Özcan, ‘Türkiye Yüzyılı, Nazilli Yüzyılı’ sloganı ile coşkulu bir program için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Nazilli başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden geniş bir katılım beklediklerini dile getiren Başkan Özcan, “Geçtiğimiz gün muhtarlarımızla bir araya gelmiştik. Bugün de oda başkanlarımızla buluştuk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cevdet Sunay’ın ardından Nazillimizde ilk kez Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Sizlerin de heyecanını hissediyorum. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti ile kazanan Nazillimiz olacaktır. Siz kıymetli oda başkanlarımızın aracılığıyla tüm esnaflarımızı Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamaya ve bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.