Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVA Partisi’nden Güzelçamlı Mahallesi’ne ziyaret

Gündem 08.11.2022 - 14:37, Güncelleme: 19.11.2022 - 13:44 7715+ kez okundu.
 

DEVA Partisi’nden Güzelçamlı Mahallesi’ne ziyaret

DEVA Partisi’nden Güzelçamlı Mahallesi’ne ziyaret
DEVA Partisi’nden Güzelçamlı Mahallesi’ne ziyaret   Demokrasi ve Atılım Partisi Kuşadası İlçe Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Güzelçamlı Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Başkan Behçet Alp, yönetim kurulu üyeleri ve partililerden oluşan heyet kahvehaneleri ziyaret etti, pazaryerinde vatandaşlarla bir araya geldi. DEVA Partisi Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın saha çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde seçim startı verdiklerini duyuran Başkan Behçet Alp, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Pazaryeri, kahvehane ve esnaf ziyaretinin yapıldığı çalışmada vatandaşlar DEVA heyetine büyük ilgi gösterdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Behçet Alp, “Güzelçamlı’da Pazar ziyareti, esnaf ziyareti ve kahvelere ziyarette bulunduk. Hemşehrilerimize Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın selamını ilettik. Hal, hatır sorduk. Eylem planlarımızı anlattık. Güzelçamlı’mıza da, İlçemize de, Ülkemize de DEVA olacağız. İnanıyoruz, kararlıyız ve çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
DEVA Partisi’nden Güzelçamlı Mahallesi’ne ziyaret

DEVA Partisi’nden Güzelçamlı Mahallesi’ne ziyaret

 

Demokrasi ve Atılım Partisi Kuşadası İlçe Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Güzelçamlı Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Başkan Behçet Alp, yönetim kurulu üyeleri ve partililerden oluşan heyet kahvehaneleri ziyaret etti, pazaryerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

DEVA Partisi Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın saha çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde seçim startı verdiklerini duyuran Başkan Behçet Alp, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Pazaryeri, kahvehane ve esnaf ziyaretinin yapıldığı çalışmada vatandaşlar DEVA heyetine büyük ilgi gösterdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Behçet Alp, “Güzelçamlı’da Pazar ziyareti, esnaf ziyareti ve kahvelere ziyarette bulunduk. Hemşehrilerimize Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın selamını ilettik. Hal, hatır sorduk. Eylem planlarımızı anlattık. Güzelçamlı’mıza da, İlçemize de, Ülkemize de DEVA olacağız. İnanıyoruz, kararlıyız ve çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.