Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Artık Ege Liva Hastanesi’nde Kopmuş Hayatlar Dikiliyor

Dünya 01.03.2023 - 10:25, Güncelleme: 01.03.2023 - 11:25 5396+ kez okundu.
 

Artık Ege Liva Hastanesi’nde Kopmuş Hayatlar Dikiliyor

Artık Ege Liva Hastanesi’nde Kopmuş Hayatlar Dikiliyor
Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Mehmet Altıparmak Özel Ege Liva Hastanesi’nde göreve başladı.   Hastane Başhekimi Dr. İbrahim Demir, muhabirimize sağlık alanında iddialı bir konuma kavuştuklarını belirterek, şunları kaydetti: ” Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Mehmet Altıparmak, hastanemizde göreve başlamış bulunmaktadır. Artık Aydın ilinde ve ilçelerde bulunan vatandaşlarımız, mikrocerrahi, plastik ve estetik cerrahi alanındaki tedavileri için İzmir ve Denizli’ye gitmekten kurtulacak. Hastanemizdeki her branştan hekimlerimizle Aydın halkına en iyi sağlık hizmetini verme gayreti içerisinde olacağız.” dedi.   Özel Ege Liva Hastanesi’nde göreve başlayan Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Mehmet Altıparmak ise, “Bundan böyle Özel Ege Liva Hastanesi’nde her türlü mikrocerrahi, estetik cerrahi ameliyatları, yüz travmaları ve yüz kırığı ameliyatları, yanık ameliyatları, deri kanseri ameliyatları, el cerrahisi ameliyatları, yara bakımı ve yara kapatılması ameliyatları, diyabetik ayak yarası bakımı ve ameliyatları yapılacak” ifadelerini kullandı. Doç. Dr. Mehmet Altıparmak, Özel Ege Liva Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nde verdikleri hizmetleri şöyle sıraladı: Burun şekil bozuklukları Yüz kemiklerindeki kırıklar Çene kemiği kırıkları Karın, bacaklarda ve kollarda aşırı yağlanma, yağ birikimindeki düzensizlikler (Lipödem) Meme orantısızlıkları (büyüklük-küçüklük) ve memede sarkmalar Yüzde yaşlanma: yüz-boyun cildinin ve kaslarının sarkması, kırışma, Alt-üst gözkapağı sarkmaları Benler, hemanjiomlar, anormal meme gelişimi, dudak damak yarıkları, el, parmak ve kol anomalileri, yüz kemiklerindeki bozukluklar, kepçe kulak ve diğer kulak anomalileri gibi doğumsal eksiklikler ve gelişimsel anormalliklerin onarımının yapıldığını kaydeden Doç. Dr. Altıparmak,  travma ve hastalıklar nedeniyle sonradan gelişen anomalilerin onarımına ilişkin şunları paylaştı: Kesiler, yara izleri Lenfödem ve lipödem cerrahisi Genital estetik Yanıklar ve yanık sekellerinin tedavisi Yumuşak doku yaralanmaları Baş boyun, gövde ve ekstremitelerde kanser cerrahisi ve onarımı Meme kanseri onarımları İyileşmeyen yaralar, yatak bası yaraları Acil parmak, el ve kol yaralanmaları, kayıpları Çene yaralanmaları, kırıkları, çene eklemi bozuklukları Yüz kemiği kırıkları, yüz yaralanmaları, yüz felçleri Göz kapağının yaralanmaları ya da görmeyi engelleyen bozuklukları Kazalardan sonra oluşmuş her türlü yumuşak doku eksiklikleri.
Artık Ege Liva Hastanesi’nde Kopmuş Hayatlar Dikiliyor

Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Mehmet Altıparmak Özel Ege Liva Hastanesi’nde göreve başladı.

 

Hastane Başhekimi Dr. İbrahim Demir, muhabirimize sağlık alanında iddialı bir konuma kavuştuklarını belirterek, şunları kaydetti:

” Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Mehmet Altıparmak, hastanemizde göreve başlamış bulunmaktadır. Artık Aydın ilinde ve ilçelerde bulunan vatandaşlarımız, mikrocerrahi, plastik ve estetik cerrahi alanındaki tedavileri için İzmir ve Denizli’ye gitmekten kurtulacak. Hastanemizdeki her branştan hekimlerimizle Aydın halkına en iyi sağlık hizmetini verme gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nde verdikleri hizmetleri şöyle sıraladı: Burun şekil bozuklukları Yüz kemiklerindeki kırıklar Çene kemiği kırıkları Karın, bacaklarda ve kollarda aşırı yağlanma, yağ birikimindeki düzensizlikler (Lipödem) Meme orantısızlıkları (büyüklük-küçüklük) ve memede sarkmalar Yüzde yaşlanma: yüz-boyun cildinin ve kaslarının sarkması, kırışma, Alt-üst gözkapağı sarkmaları Benler, hemanjiomlar, anormal meme gelişimi, dudak damak yarıkları, el, parmak ve kol anomalileri, yüz kemiklerindeki bozukluklar, kepçe kulak ve diğer kulak anomalileri gibi doğumsal eksiklikler ve gelişimsel anormalliklerin onarımının yapıldığını kaydeden Doç. Dr. Altıparmak, travma ve hastalıklar nedeniyle sonradan gelişen anomalilerin onarımına ilişkin şunları paylaştı: Kesiler, yara izleri Lenfödem ve lipödem cerrahisi Genital estetik Yanıklar ve yanık sekellerinin tedavisi Yumuşak doku yaralanmaları Baş boyun, gövde ve ekstremitelerde kanser cerrahisi ve onarımı Meme kanseri onarımları İyileşmeyen yaralar, yatak bası yaraları Acil parmak, el ve kol yaralanmaları, kayıpları Çene yaralanmaları, kırıkları, çene eklemi bozuklukları Yüz kemiği kırıkları, yüz yaralanmaları, yüz felçleri Göz kapağının yaralanmaları ya da görmeyi engelleyen bozuklukları Kazalardan sonra oluşmuş her türlü yumuşak doku eksiklikleri." />

 

Özel Ege Liva Hastanesi’nde göreve başlayan Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Mehmet Altıparmak ise, “Bundan böyle Özel Ege Liva Hastanesi’nde her türlü mikrocerrahi, estetik cerrahi ameliyatları, yüz travmaları ve yüz kırığı ameliyatları, yanık ameliyatları, deri kanseri ameliyatları, el cerrahisi ameliyatları, yara bakımı ve yara kapatılması ameliyatları, diyabetik ayak yarası bakımı ve ameliyatları yapılacak” ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Mehmet Altıparmak, Özel Ege Liva Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği’nde verdikleri hizmetleri şöyle sıraladı:

  • Burun şekil bozuklukları
  • Yüz kemiklerindeki kırıklar
  • Çene kemiği kırıkları
  • Karın, bacaklarda ve kollarda aşırı yağlanma, yağ birikimindeki düzensizlikler (Lipödem)
  • Meme orantısızlıkları (büyüklük-küçüklük) ve memede sarkmalar
  • Yüzde yaşlanma: yüz-boyun cildinin ve kaslarının sarkması, kırışma,
  • Alt-üst gözkapağı sarkmaları

Benler, hemanjiomlar, anormal meme gelişimi, dudak damak yarıkları, el, parmak ve kol anomalileri, yüz kemiklerindeki bozukluklar, kepçe kulak ve diğer kulak anomalileri gibi doğumsal eksiklikler ve gelişimsel anormalliklerin onarımının yapıldığını kaydeden Doç. Dr. Altıparmak,  travma ve hastalıklar nedeniyle sonradan gelişen anomalilerin onarımına ilişkin şunları paylaştı:

  • Kesiler, yara izleri
  • Lenfödem ve lipödem cerrahisi
  • Genital estetik
  • Yanıklar ve yanık sekellerinin tedavisi
  • Yumuşak doku yaralanmaları
  • Baş boyun, gövde ve ekstremitelerde kanser cerrahisi ve onarımı
  • Meme kanseri onarımları
  • İyileşmeyen yaralar, yatak bası yaraları
  • Acil parmak, el ve kol yaralanmaları, kayıpları
  • Çene yaralanmaları, kırıkları, çene eklemi bozuklukları
  • Yüz kemiği kırıkları, yüz yaralanmaları, yüz felçleri
  • Göz kapağının yaralanmaları ya da görmeyi engelleyen bozuklukları
  • Kazalardan sonra oluşmuş her türlü yumuşak doku eksiklikleri.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.