Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ACARLAR HALKI ERTÜRK'Ü ÇOK SEVDİ

Dünya 24.04.2023 - 13:12, Güncelleme: 24.04.2023 - 13:19 3056+ kez okundu.
 

ACARLAR HALKI ERTÜRK'Ü ÇOK SEVDİ

ACARLAR HALKI ERTÜRK'Ü ÇOKSEVDİ
Seçim çalışmalarına, ‘emeğin başkenti’ Acarlar’da devam eden İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk’ü, Acarlar halkı çok sevdi. Acar halkı, kendileriyle yakından ilgilenen hemşehrileri Ertürk’ü mecliste görmek istediklerini dile getirdi. İYİ PARTİ AYDIN  Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Partisinin 14 Mayıs seçimlerinde başarılı olması için sıkılmadık el ve çalınmadık kapı bırakmamakta kararlı olan Ertürk’ün, son durağı İncirliova’nın Acarlar Mahallesi oldu. Acarlar halkı, aslen Osmanbükü Mahallesi’nden olan hemşehrileri Ertürk’ü çok sevdi. İYİ Parti’li Ertürk, emeğin başkenti olarak bilinen Acarlar’da temas ettiği her vatandaştan olumlu tepkiler aldı. Ertürk, Acarlar halkının kendisine gösterdiği ilgi ve sevgiye aynı şekilde karşılık verdi. Acarlar halkı, sorun ve talepleriyle yakından ilgilenen Ertürk’ü bağrına basıp, mecliste göndermek istediklerinin mesajını verdi. “EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİM” Seçilmesi halinde, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere birçok konuda vatandaşın sesi olması beklenen Ertürk, “Acarlar, kabına sığmayan, gözü pek ve çalışkanlıkları ile nam yapmış insanların yaşadığı yer. Acarlarlı vatandaşlarımız, herkesin uyuduğu, dinlendiği saatte tezgahlarına mal taşıyıp, hizmet üretiyor. Ben de onlara komşu olan Osmanbükü Mahallesi’ndenim. Hemşehrileri olarak, onların sorun ve taleplerini en ince ayrıntısına kadar biliyorum. Göreve seçildiğimde kendilerine en iyi şekilde hizmet edeceğim. Bizi, meclise göndermekte kararlı olan Acarlarlı hemşehrilerime desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
ACARLAR HALKI ERTÜRK'Ü ÇOKSEVDİ

Seçim çalışmalarına, ‘emeğin başkenti’ Acarlar’da devam eden İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk’ü, Acarlar halkı çok sevdi. Acar halkı, kendileriyle yakından ilgilenen hemşehrileri Ertürk’ü mecliste görmek istediklerini dile getirdi.

İYİ PARTİ AYDIN  Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Partisinin 14 Mayıs seçimlerinde başarılı olması için sıkılmadık el ve çalınmadık kapı bırakmamakta kararlı olan Ertürk’ün, son durağı İncirliova’nın Acarlar Mahallesi oldu. Acarlar halkı, aslen Osmanbükü Mahallesi’nden olan hemşehrileri Ertürk’ü çok sevdi. İYİ Parti’li Ertürk, emeğin başkenti olarak bilinen Acarlar’da temas ettiği her vatandaştan olumlu tepkiler aldı. Ertürk, Acarlar halkının kendisine gösterdiği ilgi ve sevgiye aynı şekilde karşılık verdi. Acarlar halkı, sorun ve talepleriyle yakından ilgilenen Ertürk’ü bağrına basıp, mecliste göndermek istediklerinin mesajını verdi.

“EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİM”

Seçilmesi halinde, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere birçok konuda vatandaşın sesi olması beklenen Ertürk, “Acarlar, kabına sığmayan, gözü pek ve çalışkanlıkları ile nam yapmış insanların yaşadığı yer. Acarlarlı vatandaşlarımız, herkesin uyuduğu, dinlendiği saatte tezgahlarına mal taşıyıp, hizmet üretiyor. Ben de onlara komşu olan Osmanbükü Mahallesi’ndenim. Hemşehrileri olarak, onların sorun ve taleplerini en ince ayrıntısına kadar biliyorum. Göreve seçildiğimde kendilerine en iyi şekilde hizmet edeceğim. Bizi, meclise göndermekte kararlı olan Acarlarlı hemşehrilerime desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.