Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’den istifa edip MHP'ye katıldılar

Dünya 04.05.2023 - 00:49, Güncelleme: 04.05.2023 - 00:53 17041+ kez okundu.
 

CHP’den istifa edip MHP'ye katıldılar

CHP’den istifa edip MHP'ye katıldılar
İlçe seçim ofisinde MHP Aydın Milletvekili Adayı Çetin Durmaz, MHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç ve ilçe yöneticileriyle bir araya gelen Depboylu, daha sonra Cumhur İttifakı ortağı Ak Parti’nin seçim ofisini ziyaret etti. Depboylu, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve ilçe yöneticileriyle sohbet ederek, seçim çalışmaları konusunda bilgi alışverişinde bulundu.   “ESKİ CHP’Lİ ERBAŞ, MHP SAFLARINA KATILDI” MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, daha sonra aralarında CHP’den istifa ederek MHP saflarına geçen partililerin üye kayıtlarını yaparak rozetlerini taktı. Yıllardır Didim’de esnaflık yapan Bayram Erbaş da MHP saflarına katıldı. Erbaş, söz konusu katılımla ilgili olarak “Ben yıllardır CHP içerisinde yer aldım ve parti üyesiydim ama son süreçte CHP’nin HDP, yani Yeşil Sol Parti ile aynı çizgide durması beni ve arkadaşlarımız rahatsız etti. Biz de bu süreçten rahatsızlığımızı dile getirerek devletimizin ve milletimizin geleceği için MHP saflarında yerimizi aldık. 14 Mayıs seçimlerinde de desteğimiz Cumhur İttifakı’na olacak. Sayın vekil adaylarımız Deniz Hanım, Çetin bey ve İlçe Başkanımız Mustafa beyin de ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Bundan sonra aynı saflarda ülkemiz ve milletimiz için çalışacağız.” dedi. MHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç ise Didim’de MHP’ye olan güvenin her geçen gün arttığını ve partilerine olan teveccühün giderek hızlandığını ifade ederek, “14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın başarısı için durmadan çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yeniden seçilmesini sağlamak ve partimiz MHP’nin mecliste en güçlü şekilde temsiliyeti için var gücümüzle alanlarda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
CHP’den istifa edip MHP'ye katıldılar

İlçe seçim ofisinde MHP Aydın Milletvekili Adayı Çetin Durmaz, MHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç ve ilçe yöneticileriyle bir araya gelen Depboylu, daha sonra Cumhur İttifakı ortağı Ak Parti’nin seçim ofisini ziyaret etti. Depboylu, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve ilçe yöneticileriyle sohbet ederek, seçim çalışmaları konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

 

“ESKİ CHP’Lİ ERBAŞ, MHP SAFLARINA KATILDI”


MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, daha sonra aralarında CHP’den istifa ederek MHP saflarına geçen partililerin üye kayıtlarını yaparak rozetlerini taktı. Yıllardır Didim’de esnaflık yapan Bayram Erbaş da MHP saflarına katıldı. Erbaş, söz konusu katılımla ilgili olarak “Ben yıllardır CHP içerisinde yer aldım ve parti üyesiydim ama son süreçte CHP’nin HDP, yani Yeşil Sol Parti ile aynı çizgide durması beni ve arkadaşlarımız rahatsız etti. Biz de bu süreçten rahatsızlığımızı dile getirerek devletimizin ve milletimizin geleceği için MHP saflarında yerimizi aldık. 14 Mayıs seçimlerinde de desteğimiz Cumhur İttifakı’na olacak. Sayın vekil adaylarımız Deniz Hanım, Çetin bey ve İlçe Başkanımız Mustafa beyin de ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Bundan sonra aynı saflarda ülkemiz ve milletimiz için çalışacağız.” dedi.
MHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç ise Didim’de MHP’ye olan güvenin her geçen gün arttığını ve partilerine olan teveccühün giderek hızlandığını ifade ederek, “14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın başarısı için durmadan çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yeniden seçilmesini sağlamak ve partimiz MHP’nin mecliste en güçlü şekilde temsiliyeti için var gücümüzle alanlarda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.