Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

468 sürücü adayına trafik güvenliği eğitimi verildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2022 - 14:34, Güncelleme: 19.09.2022 - 14:35 8415+ kez okundu.
 

468 sürücü adayına trafik güvenliği eğitimi verildi

468 sürücü adayına trafik güvenliği eğitimi verildi
468 sürücü adayına trafik güvenliği eğitimi verildi   Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Nazilli, Kuyucak Kuşadası ve Koçarlı’daki 468 sürücü adayına trafik güvenliği eğitimi verildi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce, Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde icra edilen faaliyetlerde Nazilli, Kuyucak, Kuşadası ve Koçarlı ilçelerindeki 468 sürücü adayına “ Aday Sürücülere Son Ders Jandarma’dan” sloganı ile trafik güvenliğine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Eğitimlerde “ İnsan“ unsurunun bulunduğuna vurgu yapılarak, trafik kazalarının ve bu kazalardan kaynaklı can kaybı ve yaralanmaların azaltılması, önlenmesine yönelik olarak emniyet kemeri takmanın önemi, araç kullanırken cep telefonu kullanmama ve alkollü araç kullanmama konularında trafik güvenliği eğitim verildi.
468 sürücü adayına trafik güvenliği eğitimi verildi

468 sürücü adayına trafik güvenliği eğitimi verildi

 

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Nazilli, Kuyucak Kuşadası ve Koçarlı’daki 468 sürücü adayına trafik güvenliği eğitimi verildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce, Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde icra edilen faaliyetlerde Nazilli, Kuyucak, Kuşadası ve Koçarlı ilçelerindeki 468 sürücü adayına “ Aday Sürücülere Son Ders Jandarma’dan” sloganı ile trafik güvenliğine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Eğitimlerde “ İnsan“ unsurunun bulunduğuna vurgu yapılarak, trafik kazalarının ve bu kazalardan kaynaklı can kaybı ve yaralanmaların azaltılması, önlenmesine yönelik olarak emniyet kemeri takmanın önemi, araç kullanırken cep telefonu kullanmama ve alkollü araç kullanmama konularında trafik güvenliği eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.