Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çankır 'Umudun Mevsimi' projesi için ilk zeytin fidanını dikti

Gündem 09.10.2022 - 12:46, Güncelleme: 09.10.2022 - 12:46 4750+ kez okundu.
 

Çankır 'Umudun Mevsimi' projesi için ilk zeytin fidanını dikti

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır ‘Umudun Mevsimi’ adlı proje kapsamında 17 ilçede fidan dikeceklerini açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İl Başkanlığı tarafınca önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan ‘Umudun Mevsimi’ adlı projelerini kısa sürede hayata geçireceklerini duyurdu. Projenin, sosyal sorumluluk içereceğini de kaydeden Çankır, fidan dikme çalışmalarının 17 ilçede de yaygınlaşacağını söyledi. 'Aydın'da artık yeni bir mevsim başlıyor' diyen Çankır, "İnsanlarımızı ve doğamızı çok seviyoruz. İl Başkanlığımız tarafından çok kısa bir zaman sonra tanıtılacak Umudun Mevsimi projemiz için bugün zeytin fidanları diktik. Temsili başlattığımız bu fidan dikme sürecimizi 17 ilçemizde yaygınlaştırmayı, Umudun Mevsimi projemizi aynı zamanda sosyal ve doğamıza can katan etkinlikler ile taçlandırmayı planlıyoruz. Kıymetli hemşehrilerim; Aydın'da artık yeni bir mevsim başlıyor, #UmudunMevsimi " ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır ‘Umudun Mevsimi’ adlı proje kapsamında 17 ilçede fidan dikeceklerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İl Başkanlığı tarafınca önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan ‘Umudun Mevsimi’ adlı projelerini kısa sürede hayata geçireceklerini duyurdu. Projenin, sosyal sorumluluk içereceğini de kaydeden Çankır, fidan dikme çalışmalarının 17 ilçede de yaygınlaşacağını söyledi.

'Aydın'da artık yeni bir mevsim başlıyor' diyen Çankır, "İnsanlarımızı ve doğamızı çok seviyoruz. İl Başkanlığımız tarafından çok kısa bir zaman sonra tanıtılacak Umudun Mevsimi projemiz için bugün zeytin fidanları diktik. Temsili başlattığımız bu fidan dikme sürecimizi 17 ilçemizde yaygınlaştırmayı, Umudun Mevsimi projemizi aynı zamanda sosyal ve doğamıza can katan etkinlikler ile taçlandırmayı planlıyoruz. Kıymetli hemşehrilerim; Aydın'da artık yeni bir mevsim başlıyor, # UmudunMevsimi " ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.