Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Söke’de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2022 - 10:47, Güncelleme: 13.10.2022 - 10:14 7622+ kez okundu.
 

Söke’de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı

Söke’de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı
Aydın’ın Söke ilçesinde çeşitli suçlardan hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından suç olaylarının aydınlatılması ve suçluların yakalanması ile ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Sazlı Mahallesinde gerçekleştirilen operasyonda ’yakın akrabayı öldürmek’ ve ’2313 sayılı kanuna aykırılık’ suçlarından hakkında toplam 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan R.D. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.D. adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Söke’de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı
Aydın’ın Söke ilçesinde çeşitli suçlardan hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından suç olaylarının aydınlatılması ve suçluların yakalanması ile ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Sazlı Mahallesinde gerçekleştirilen operasyonda ’yakın akrabayı öldürmek’ ve ’2313 sayılı kanuna aykırılık’ suçlarından hakkında toplam 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan R.D. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.D. adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.