Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın’da okul servisleri denetlendi, öğrenciler bilgilendirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2022 - 14:28, Güncelleme: 08.11.2022 - 09:56 6018+ kez okundu.
 

Aydın’da okul servisleri denetlendi, öğrenciler bilgilendirildi

Aydın’da okul servisleri denetlendi, öğrenciler bilgilendirildi
Aydın’ın Koçarlı ve Karpuzlu ilçelerinde jandarma ekiplerince toplam 35 okul servisi denetlenirken, öğrenciler de trafik kuralları konusunda bilgilendirildi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce öğrencilerin okul servis araçlarında huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla yürütülen eğitimler il genelinde devam ediyor. Bu çerçevede Karpuzlu Yeni Mahalle ve Koçarlı Bıyıklı Mahallesi’ne gelen jandarma ekipleri toplam 35 okul servisini denetledi. Denetimlerde servis şoförleri, rehberler ve öğrenciler de trafik kuralları konusunda bilgilendirildi. Sürücülere ve rehber personellere servislerde uyması gereken kurallar, özellikle emniyet kemeri kullanımı ile araç içi, çevresi, okul önü ve çevresinde sigara kullanılmaması ile genel trafik konularında eğitim verildi.
Aydın’da okul servisleri denetlendi, öğrenciler bilgilendirildi
Aydın’ın Koçarlı ve Karpuzlu ilçelerinde jandarma ekiplerince toplam 35 okul servisi denetlenirken, öğrenciler de trafik kuralları konusunda bilgilendirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce öğrencilerin okul servis araçlarında huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla yürütülen eğitimler il genelinde devam ediyor. Bu çerçevede Karpuzlu Yeni Mahalle ve Koçarlı Bıyıklı Mahallesi’ne gelen jandarma ekipleri toplam 35 okul servisini denetledi. Denetimlerde servis şoförleri, rehberler ve öğrenciler de trafik kuralları konusunda bilgilendirildi. Sürücülere ve rehber personellere servislerde uyması gereken kurallar, özellikle emniyet kemeri kullanımı ile araç içi, çevresi, okul önü ve çevresinde sigara kullanılmaması ile genel trafik konularında eğitim verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.