Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ PARTİ AYDIN KARIŞTI! İL BAŞKANI RECEP TANER’İN İSTİFASI AN MESELESİ !

Dünya 22.11.2022 - 15:22, Güncelleme: 22.11.2022 - 15:27 9940+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ AYDIN KARIŞTI! İL BAŞKANI RECEP TANER’İN İSTİFASI AN MESELESİ !

İL BAŞKANI RECEP TANER’İN İSTİFASI AN MESELESİ !
– İYİ Parti’deki çatlakların bir türlü kapanmaması ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın istifa ederek AK Parti’ye geçmesindeki en büyük faktör il başkanı Recep Taner olarak gösterildi. Genel Merkezin Taner’e istifa çağrısı yaptığı ve başkan Recep Taner’in istifa etmesinin an meselesi olduğu iddia edildi.
İL BAŞKANI RECEP TANER’İN İSTİFASI AN MESELESİ !

 İYİ Parti’deki çatlakların bir türlü kapanmaması ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın istifa ederek AK Parti’ye geçmesindeki en büyük faktör il başkanı Recep Taner olarak gösterildi.

Genel Merkezin Taner’e istifa çağrısı yaptığı ve başkan Recep Taner’in istifa etmesinin an meselesi olduğu iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.