Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Büyük Türkiye Partisinde kongre heyecanı yaşandı

Dünya 12.12.2022 - 16:01, Güncelleme: 12.12.2022 - 16:04 10469+ kez okundu.
 

Büyük Türkiye Partisinde kongre heyecanı yaşandı

Büyük Türkiye Partisinde kongre heyecanı yaşandı
ÖZSU yoğun katılım ile Büyük Türkiye Partisi  Efeler İlçe Başkanlığı 1.olağan kongresinde tek aday ile girilen seçimde başkan seçildi. Başkan ÖZSU:Beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum.Seçimlere çok kısa bir süre kaldı bu süre içerisinde kapı kapı dolaşacağız efelerde bulunan 83 mahallemizde çalınmadık kapı bırakmayacağız.Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun dedi.
Büyük Türkiye Partisinde kongre heyecanı yaşandı

ÖZSU yoğun katılım ile Büyük Türkiye Partisi  Efeler İlçe Başkanlığı 1.olağan kongresinde tek aday ile girilen seçimde başkan seçildi.
Başkan ÖZSU:Beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum.Seçimlere çok kısa bir süre kaldı bu süre içerisinde kapı kapı dolaşacağız efelerde bulunan 83 mahallemizde çalınmadık kapı bırakmayacağız.Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.