Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yunuslar suçlulara göz açtırmıyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2023 - 23:01, Güncelleme: 23.01.2023 - 23:11 3577+ kez okundu.
 

Yunuslar suçlulara göz açtırmıyor

Yunuslar suçlulara göz açtırmıyor. il genelinde gerçekleştirdikleri çalışmalar ile suçlulara göz açtırmazken, 35 aranan şahsı da yakaladı.
Aydın’da görev yapan yunus ekipleri, il genelinde gerçekleştirdikleri çalışmalar ile suçlulara göz açtırmazken, 35 aranan şahsı da yakaladı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde suç ve suçlulara yönelik yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede yunus ekipleri de son günlerde yaptığı çalışmalarda aralarında kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan 10 yıl 3 ay 20 gün, bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan 2 yıl 1 ay, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan ve çeşitli suçlardan aranması bulunan toplam 35 aranan şahıs yakalandı. Yapılan çalışmalar sonucunda ayrıca toplam 8 şahıstan değişik miktarlarda narkotik madde, 3 adet ruhsatsız tabanca ve 26 adet fişek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıca 5 şahıs da hırsızlık şüphelileri olarak suçüstü yakalanırken, haklarında adli işlem yapıldı.
Yunuslar suçlulara göz açtırmıyor. il genelinde gerçekleştirdikleri çalışmalar ile suçlulara göz açtırmazken, 35 aranan şahsı da yakaladı.

Aydın’da görev yapan yunus ekipleri, il genelinde gerçekleştirdikleri çalışmalar ile suçlulara göz açtırmazken, 35 aranan şahsı da yakaladı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde suç ve suçlulara yönelik yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede yunus ekipleri de son günlerde yaptığı çalışmalarda aralarında kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan 10 yıl 3 ay 20 gün, bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan 2 yıl 1 ay, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan ve çeşitli suçlardan aranması bulunan toplam 35 aranan şahıs yakalandı.

Yapılan çalışmalar sonucunda ayrıca toplam 8 şahıstan değişik miktarlarda narkotik madde, 3 adet ruhsatsız tabanca ve 26 adet fişek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıca 5 şahıs da hırsızlık şüphelileri olarak suçüstü yakalanırken, haklarında adli işlem yapıldı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.