Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nazilli’de metruk binalar yıkılıyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2022 - 11:39, Güncelleme: 24.11.2022 - 11:46 1247+ kez okundu.
 

Nazilli’de metruk binalar yıkılıyor

Nazilli’de metruk binalar yıkılıyor
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşil Mahalle 1872 Sokak park alanında 4 adet metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Nazilli’de can ve mal güvenliğini tehlikeye atan, görüntü kirliliğine neden olan ve vatandaşların sık sık şikayette bulunduğu metruk binalar bir bir yıkılmaya devam ediyor. Çalışmalarda saha ekipleri tarafından tespit edilen Yeşil Mahalle 1872 Sokak’ta yer alan 4 farklı metruk bina iş makinaları yardımıyla yıkıldı. Yıkım çalışmalarının ardından oluşan hafriyat yığınları temizlenerek alanın kötü görüntüsü ortadan kaldırılmış oldu. İlk olarak Sümer Mahallesi’nde başlayan çalışmalarda, Nazilli’deki yaklaşık 70 metruk bina hazırlanan program çerçevesinde yıkılmaya devam edecek.
Nazilli’de metruk binalar yıkılıyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşil Mahalle 1872 Sokak park alanında 4 adet metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Nazilli’de can ve mal güvenliğini tehlikeye atan, görüntü kirliliğine neden olan ve vatandaşların sık sık şikayette bulunduğu metruk binalar bir bir yıkılmaya devam ediyor. Çalışmalarda saha ekipleri tarafından tespit edilen Yeşil Mahalle 1872 Sokak’ta yer alan 4 farklı metruk bina iş makinaları yardımıyla yıkıldı. Yıkım çalışmalarının ardından oluşan hafriyat yığınları temizlenerek alanın kötü görüntüsü ortadan kaldırılmış oldu.

İlk olarak Sümer Mahallesi’nde başlayan çalışmalarda, Nazilli’deki yaklaşık 70 metruk bina hazırlanan program çerçevesinde yıkılmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.