Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nazillili genç yetenek U-19 Milli Takımı’na çağrıldı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2022 - 00:29, Güncelleme: 15.12.2022 - 15:54 74812+ kez okundu.
 

Nazillili genç yetenek U-19 Milli Takımı’na çağrıldı

Nazillili genç yetenek U-19 Milli Takımı’na çağrıldı
Eşin Group Nazilli Belediyespor’un genç ve başarılı oyuncusu 18 yaşındaki Berkay Aydoğmuş (18) U-19 Milli Takımı’na çağrıldı.Eşin Group Nazilli Belediyespor’da oyuncusu Berkay Aydoğmuş gösterdiği performans ile göz dolduruyor. Performansıyla teknik direktörlerin dikkatini çeken Berkay U-19 Milli Takımı’na çağrıldı. Genç yetenek milli takımın 18-23 Aralık 2022 tarihlerinde Antalya’ da yapacağı hazırlık kampına katılacak.
Nazillili genç yetenek U-19 Milli Takımı’na çağrıldı
Eşin Group Nazilli Belediyespor’un genç ve başarılı oyuncusu 18 yaşındaki Berkay Aydoğmuş (18) U-19 Milli Takımı’na çağrıldı.

Eşin Group Nazilli Belediyespor’da oyuncusu Berkay Aydoğmuş gösterdiği performans ile göz dolduruyor. Performansıyla teknik direktörlerin dikkatini çeken Berkay U-19 Milli Takımı’na çağrıldı. Genç yetenek milli takımın 18-23 Aralık 2022 tarihlerinde Antalya’ da yapacağı hazırlık kampına katılacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.