Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yenipazar’da öğrenci velileri jandarma tarafından bilgilendirildi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2022 - 13:34, Güncelleme: 28.11.2022 - 11:21 28780+ kez okundu.
 

Yenipazar’da öğrenci velileri jandarma tarafından bilgilendirildi

Yenipazar’da öğrenci velileri jandarma tarafından bilgilendirildi
Aydın’ın Yenipazar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından öğrenci velilerine bilgilendirme eğitimleri düzenlendi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından, “En iyi Narkotik Anne Projesi Eğitimi” çerçevesinde, Yenipazar ilçesinde bulunan Hamzabali İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencilerin velilerine “En iyi Narkotik Anne Projesi Eğitimi” olarak, KADES, UYUMA projeleri, madde bağımlılığı belirtileri, uyuşturucu maddelerin çeşitleri, İnsan vücuduna zararları konularında bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimi verildi. Jandarmanın sorumluluk alanında bulunan tüm eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler ile velilerine uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği öğrenildi.
Yenipazar’da öğrenci velileri jandarma tarafından bilgilendirildi
Aydın’ın Yenipazar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından öğrenci velilerine bilgilendirme eğitimleri düzenlendi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından, “En iyi Narkotik Anne Projesi Eğitimi” çerçevesinde, Yenipazar ilçesinde bulunan Hamzabali İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrencilerin velilerine “En iyi Narkotik Anne Projesi Eğitimi” olarak, KADES, UYUMA projeleri, madde bağımlılığı belirtileri, uyuşturucu maddelerin çeşitleri, İnsan vücuduna zararları konularında bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimi verildi. Jandarmanın sorumluluk alanında bulunan tüm eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler ile velilerine uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.