Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zeytin hırsızları yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2023 - 12:40, Güncelleme: 13.02.2023 - 12:40 9179+ kez okundu.
 

Zeytin hırsızları yakalandı

Zeytin hırsızları yakalandı
Aydın’ın Germencik ilçesinde zeytin hırsızlığına karışan 6 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Dağkaraağaç ve Alangüllü Mahallelerinde zeytin hırsızlığı meydana geldi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Asayiş timlerimizce yapılan araştırma sonucu hırsızlık olayını gerçekleştiren A.A., H.E., M.E., .D.E., G.B. ve D.U. isimli şahıslar farklı alanlarda toplam 189 kilogram zeytinyağı ile suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Zeytin hırsızları yakalandı

Aydın’ın Germencik ilçesinde zeytin hırsızlığına karışan 6 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Dağkaraağaç ve Alangüllü Mahallelerinde zeytin hırsızlığı meydana geldi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Asayiş timlerimizce yapılan araştırma sonucu hırsızlık olayını gerçekleştiren A.A., H.E., M.E., .D.E., G.B. ve D.U. isimli şahıslar farklı alanlarda toplam 189 kilogram zeytinyağı ile suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.