Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Germencik Müftülüğü ilçeye yerleşen depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2023 - 13:35, Güncelleme: 27.02.2023 - 09:40 7960+ kez okundu.
 

Germencik Müftülüğü ilçeye yerleşen depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Germencik Müftülüğü ilçeye yerleşen depremzedeleri yalnız bırakmıyor
Aydın’ın Germencik ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen ve afet bölgelerinden gelip Germencik’e yerleşen ailelere manevi rehberlik ve danışmanlık hizmetleri çerçevesinde ziyaretler gerçekleştiriliyor.Germencik İlçe Müftüsü Selman Coşkun, ilçe vaizleri, din hizmetleri uzmanı ve din görevlileri tarafından, depremden etkilenen ve afet bölgelerinden gelip ilçeye yerleşen, deprem mağduru vatandaşlar ziyaret edilip, manevi rehberliğin yanı sıra; gıda kolileri, kıyafet, ayakkabı, çamaşır, mutfak araç-gereçleri, koltuk, kanepe, halı ve benzeri ihtiyaçları da personeller tarafından temin ediliyor.İlçe Müftüsü Selman Coşkun depremzedelere ’geçmiş olsun’ dileklerini ileterek, "Bir daha böyle afetlerin olmaması temennisi ile depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun, hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Emeği geçen herkese ve özellikle görev yaptıkları mahallelere yerleşen deprem mağduru vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere imkanlarını seferber eden din gönüllüsü hocalarımıza da teşekkür ederim" dedi.
Germencik Müftülüğü ilçeye yerleşen depremzedeleri yalnız bırakmıyor
Aydın’ın Germencik ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen ve afet bölgelerinden gelip Germencik’e yerleşen ailelere manevi rehberlik ve danışmanlık hizmetleri çerçevesinde ziyaretler gerçekleştiriliyor.

Germencik İlçe Müftüsü Selman Coşkun, ilçe vaizleri, din hizmetleri uzmanı ve din görevlileri tarafından, depremden etkilenen ve afet bölgelerinden gelip ilçeye yerleşen, deprem mağduru vatandaşlar ziyaret edilip, manevi rehberliğin yanı sıra; gıda kolileri, kıyafet, ayakkabı, çamaşır, mutfak araç-gereçleri, koltuk, kanepe, halı ve benzeri ihtiyaçları da personeller tarafından temin ediliyor.

İlçe Müftüsü Selman Coşkun depremzedelere ’geçmiş olsun’ dileklerini ileterek, "Bir daha böyle afetlerin olmaması temennisi ile depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun, hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Emeği geçen herkese ve özellikle görev yaptıkları mahallelere yerleşen deprem mağduru vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere imkanlarını seferber eden din gönüllüsü hocalarımıza da teşekkür ederim" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.