Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydınlı eğitimci yakalandığı hastalığa yenik düştü

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2023 - 11:12, Güncelleme: 28.02.2023 - 10:46 7887+ kez okundu.
 

Aydınlı eğitimci yakalandığı hastalığa yenik düştü

Aydınlı eğitimci yakalandığı hastalığa yenik düştü
Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (ATL) öğretmenlerinden Yıldıray Günaydın (58) yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.ATL 1982 mezunu olan ve aynı zamanda uzun yıllar okulda yöneticilik yapan Elektrik-Elektronik Teknolojisi Öğretmeni Yıldıray Günaydın bir süre önce rahatsızlandı. Tedavi altına alınan Günaydın doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Evli ve iki çocuk babası Günaydın’ın ölüm haberi ailesi başta olmak üzere Aydın’daki eğitim camiasını yasa boğdu. Günaydın’ın cenazesinin öğle namazına müteakip Efeler Bey Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Aydınlı eğitimci yakalandığı hastalığa yenik düştü
Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (ATL) öğretmenlerinden Yıldıray Günaydın (58) yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

ATL 1982 mezunu olan ve aynı zamanda uzun yıllar okulda yöneticilik yapan Elektrik-Elektronik Teknolojisi Öğretmeni Yıldıray Günaydın bir süre önce rahatsızlandı. Tedavi altına alınan Günaydın doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Evli ve iki çocuk babası Günaydın’ın ölüm haberi ailesi başta olmak üzere Aydın’daki eğitim camiasını yasa boğdu. Günaydın’ın cenazesinin öğle namazına müteakip Efeler Bey Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.