Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İncirliova’da aranan şahıslar jandarmadan kaçamadı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2023 - 12:10, Güncelleme: 03.03.2023 - 12:06 9547+ kez okundu.
 

İncirliova’da aranan şahıslar jandarmadan kaçamadı

İncirliova’da aranan şahıslar jandarmadan kaçamadı
Aydın’ın İncirliova ilçesinde jandarma tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı.Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız devam ediliyor. Edinilen bilgiye göre, İncirliova ilçesinde icra edilen devriye esnasında çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Yapılan çalışmalar neticesinde ’uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma’ suçundan aranan ve hakkında toplam 6 yıl 9 ay hapis cezası bulunan R.U., ’trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ suçundan aranan ve hakkında toplam 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan O.A., ’dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık’ suçundan aranan ve hakkında toplam 8 yıl 6 ay 10 gün hapis cezası bulunan A.A., ’birden fazla kişi tarafından birlikte yağma’ suçundan aranan ve hakkında toplam 6 yıl 4 ay hapis cezası bulunan V.A. ile ’bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık’ suçundan aranan ve hakkında toplam 6 yıl 2 ay hapis cezası bulunan O.E. olmak üzere toplam 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İncirliova’da aranan şahıslar jandarmadan kaçamadı
Aydın’ın İncirliova ilçesinde jandarma tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız devam ediliyor. Edinilen bilgiye göre, İncirliova ilçesinde icra edilen devriye esnasında çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Yapılan çalışmalar neticesinde ’uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma’ suçundan aranan ve hakkında toplam 6 yıl 9 ay hapis cezası bulunan R.U., ’trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ suçundan aranan ve hakkında toplam 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan O.A., ’dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık’ suçundan aranan ve hakkında toplam 8 yıl 6 ay 10 gün hapis cezası bulunan A.A., ’birden fazla kişi tarafından birlikte yağma’ suçundan aranan ve hakkında toplam 6 yıl 4 ay hapis cezası bulunan V.A. ile ’bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık’ suçundan aranan ve hakkında toplam 6 yıl 2 ay hapis cezası bulunan O.E. olmak üzere toplam 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.