Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Germencik’te Atatürkçü Düşünce Derneği, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla aşure hayrı düzenledi

Dünya 18.03.2023 - 17:15, Güncelleme: 18.03.2023 - 17:24 5973+ kez okundu.
 

Germencik’te Atatürkçü Düşünce Derneği, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla aşure hayrı düzenledi

ADD Germencik’ten şehitler için aşure hayrı
ADD Germencik’ten şehitler için aşure hayrı Germencik’te Atatürkçü Düşünce Derneği, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla aşure hayrı düzenledi.  Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Germencik Şubesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 108. yıl dönümü dolayısıyla aşure hayrı düzenledi. Derneğin önünde düzenlenen hayra çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazı öncesinde düzenlenen programda dua okundu, ardından aşure dağıtıldı. ADD Germencik Şube Başkanı Ercüment Savar, hayır etkinliğine katılanlara teşekkür ederek, “Aziz şehitlerimizin anısına hayır gerçekleştirdik. Çanakkale zaferi milli onurumuzdur, şehitlerimizin ruhu şad olsun Şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyorum” şeklinde konuştu.
ADD Germencik’ten şehitler için aşure hayrı

ADD Germencik’ten şehitler için aşure hayrı
Germencik’te Atatürkçü Düşünce Derneği, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü
dolayısıyla aşure hayrı düzenledi. 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Germencik Şubesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 108. yıl dönümü dolayısıyla aşure hayrı düzenledi. Derneğin önünde düzenlenen hayra çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazı öncesinde düzenlenen programda dua okundu, ardından aşure dağıtıldı. ADD Germencik Şube Başkanı Ercüment Savar, hayır etkinliğine katılanlara teşekkür ederek, “Aziz şehitlerimizin anısına hayır gerçekleştirdik. Çanakkale zaferi milli onurumuzdur, şehitlerimizin ruhu şad olsun Şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.