Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

“UMURLU’YA ÇAĞ ATLATACAK PROJELERİMİZ VAR”

Dünya 25.03.2023 - 16:37, Güncelleme: 25.03.2023 - 17:47 5300+ kez okundu.
 

“UMURLU’YA ÇAĞ ATLATACAK PROJELERİMİZ VAR”

“UMURLU’YA ÇAĞ ATLATACAK PROJELERİMİZ VAR”
Aydın'ın sosyal medya fenomeni ve şehirler arasında bir firmada muavinlik yapan Hüseyin Bayraktar muhtarlığı aday oldu muhtarlık yarışında bende varım dedi. Muhtar Adayı Hüseyin Bayraktar,  “İki yıl önceden  muhtar adaylığına açıkladı Umurlu’nun en genç adayı olarak bugüne kadar Umurlu için yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Sizlerin bir sorunu, bir isteği olduğunda gerekirse yetkililerin kapısında yatar, problemi çözmek için çaba gösteririz. Umurlu’ya çağ atlatacak projelerimiz var. Umarım 31 Mart akşamı kazananın Umurlu olacağı, Umurlu’nun bayraktarlığının bize verileceği bir seçim yaşayacağız” dedi.
“UMURLU’YA ÇAĞ ATLATACAK PROJELERİMİZ VAR”

Aydın'ın sosyal medya fenomeni ve şehirler arasında bir firmada muavinlik yapan Hüseyin Bayraktar muhtarlığı aday oldu muhtarlık yarışında bende varım dedi.

Muhtar Adayı Hüseyin Bayraktar,  “İki yıl önceden  muhtar adaylığına açıkladı Umurlu’nun en genç adayı olarak bugüne kadar Umurlu için yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Sizlerin bir sorunu, bir isteği olduğunda gerekirse yetkililerin kapısında yatar, problemi çözmek için çaba gösteririz. Umurlu’ya çağ atlatacak projelerimiz var. Umarım 31 Mart akşamı kazananın Umurlu olacağı, Umurlu’nun bayraktarlığının bize verileceği bir seçim yaşayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.