Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Aday Adayı Eşin, Aydınlılarla buluşmaya devam ediyor

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2023 - 14:24, Güncelleme: 07.04.2023 - 11:01 57127+ kez okundu.
 

AK Parti Aday Adayı Eşin, Aydınlılarla buluşmaya devam ediyor

AK Parti Aday Adayı Eşin, Aydınlılarla buluşmaya devam ediyor
AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Rıdvan Eşin, adaylık sürecinde vatandaşlarla bir araya geliyor.AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Rıdvan Eşin, adaylık sürecinde de her gün bir ilçede vatandaşlar ile bir araya geliyor. Gittiği her yerde vatandaşlarla buluşarak sohbet eden Eşin, "Aydınımız ve Aydınlı hemşehrilerimiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Vekil olarak hedefimiz, Aydınımızın mecliste en iyi şekilde temsil edilmesi ve vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi noktasında gerekli her türlü çalışmayı yapmaktır" dedi.Deprem yaralarının sarılması noktasında da gittiği her yerde bu konudaki hassasiyetini dile getiren Eşin, "Türkiye olarak yaralarımızı birlikte saracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
AK Parti Aday Adayı Eşin, Aydınlılarla buluşmaya devam ediyor
AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Rıdvan Eşin, adaylık sürecinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Rıdvan Eşin, adaylık sürecinde de her gün bir ilçede vatandaşlar ile bir araya geliyor. Gittiği her yerde vatandaşlarla buluşarak sohbet eden Eşin, "Aydınımız ve Aydınlı hemşehrilerimiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Vekil olarak hedefimiz, Aydınımızın mecliste en iyi şekilde temsil edilmesi ve vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi noktasında gerekli her türlü çalışmayı yapmaktır" dedi.

Deprem yaralarının sarılması noktasında da gittiği her yerde bu konudaki hassasiyetini dile getiren Eşin, "Türkiye olarak yaralarımızı birlikte saracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.