Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Partili Subaşı’ya Nazilli’de yoğun ilgi

Dünya 07.04.2023 - 16:10, Güncelleme: 07.04.2023 - 16:14 4388+ kez okundu.
 

AK Partili Subaşı’ya Nazilli’de yoğun ilgi

AK Partili Subaşı’ya Nazilli’de yoğun ilgi
AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Ramazan Subaşı Nazilli’de vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Subaşı, gittiği her yere Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimde destek istedi. AK Partili Subaşı’ya Nazilli’de yoğun ilgi Uzun yıllardır siyasette aktif görevlerde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Ramazan Subaşı dur durak bilmiyor. Sürekli her ziyaretinde girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız diyen Subaşı Aydın’ın 17 ilçesini gece gündüz gezerek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla yeniden seçtirmek için vatandaşlardan 14 Mayısta destek istiyor. Nazilli programı kapsamında Subaşı, Prof. Dr. Muammer Aksoy Mahallesi’nde bulunan Veysel Karani Camii‘nde teravih namazını kıldı. AK Partili Subaşı’ya Nazilli’de yoğun ilgi Ardından kıraathaneleri gezen Subaşı, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla dertleşen Subaşı, destek istedi. Daha sonra Yeşilyurt Mahallesi’ndeki Nazilli Posoflular Kültür ve Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulundu. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Subaşı, Türkiye tarihinin en kritik seçimini yaşayacağını hatırlatarak, “Vatandaşlarımızın teveccühü ile Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz. Efeler diyarı Aydın’ımızda zafere ulaşacağız. 14 Mayıs seçimlerinde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanımız seçeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” ifadelerini kullandı. AK Partili Subaşı’ya Nazilli programında, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ve yönetimi ile teşkilat üyeleri eşlik etti.
AK Partili Subaşı’ya Nazilli’de yoğun ilgi

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Ramazan Subaşı Nazilli’de vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Subaşı, gittiği her yere Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimde destek istedi.

AK Partili Subaşı’ya Nazilli’de yoğun ilgi

Uzun yıllardır siyasette aktif görevlerde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Ramazan Subaşı dur durak bilmiyor. Sürekli her ziyaretinde girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız diyen Subaşı Aydın’ın 17 ilçesini gece gündüz gezerek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla yeniden seçtirmek için vatandaşlardan 14 Mayısta destek istiyor. Nazilli programı kapsamında Subaşı, Prof. Dr. Muammer Aksoy Mahallesi’nde bulunan Veysel Karani Camii‘nde teravih namazını kıldı.

AK Partili Subaşı’ya Nazilli’de yoğun ilgi

Ardından kıraathaneleri gezen Subaşı, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla dertleşen Subaşı, destek istedi. Daha sonra Yeşilyurt Mahallesi’ndeki Nazilli Posoflular Kültür ve Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulundu. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Subaşı, Türkiye tarihinin en kritik seçimini yaşayacağını hatırlatarak, “Vatandaşlarımızın teveccühü ile Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz. Efeler diyarı Aydın’ımızda zafere ulaşacağız. 14 Mayıs seçimlerinde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanımız seçeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” ifadelerini kullandı. AK Partili Subaşı’ya Nazilli programında, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ve yönetimi ile teşkilat üyeleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.