Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kuşadası’nda Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü kutlandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2023 - 15:07, Güncelleme: 10.04.2023 - 15:11 56742+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü kutlandı

Kuşadası’nda Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü kutlandı
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı’nın 178’nci kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törene, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, amirler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve polis memurları katıldı. Törende, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy tarafından Atatürk büstüne çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, buradaki tören sona erdi. Daha sonra Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’in katılımıyla Adalızade Mezarlığı’nda şehitler mezarları başında anıldı. Kuran’ı Kerim okunması ile başlayan programda, şehitler için dua edildi. Kaymakam Sadettin Yücel, “Türk polis teşkilatı, 178 yıllık bilgi birikimi ve deneyimiyle üstlendiği görevlerde büyük başarılara imza atarak devletin bekası, milletimizin huzuru ve güvenliği, toplumun birlik ve beraberliğinin muhafazası için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca hizmet etmektedir" diye konuştu.
Kuşadası’nda Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü kutlandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı’nın 178’nci kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.

Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törene, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, amirler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve polis memurları katıldı. Törende, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy tarafından Atatürk büstüne çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, buradaki tören sona erdi. Daha sonra Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’in katılımıyla Adalızade Mezarlığı’nda şehitler mezarları başında anıldı. Kuran’ı Kerim okunması ile başlayan programda, şehitler için dua edildi.

Kaymakam Sadettin Yücel, “Türk polis teşkilatı, 178 yıllık bilgi birikimi ve deneyimiyle üstlendiği görevlerde büyük başarılara imza atarak devletin bekası, milletimizin huzuru ve güvenliği, toplumun birlik ve beraberliğinin muhafazası için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca hizmet etmektedir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.