Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZAFER PARTİSİ AYDIN’DA TOPLU İSTİFA ŞOKU

Dünya 12.04.2023 - 13:37, Güncelleme: 12.04.2023 - 13:38 4123+ kez okundu.
 

ZAFER PARTİSİ AYDIN’DA TOPLU İSTİFA ŞOKU

ZAFER PARTİSİ AYDIN’DA TOPLU İSTİFA ŞOKU
EFELER İLÇE BAŞKANI İHSAN SARIOĞLU YÖNETİMİYLE BİRLİKTE İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU Zafer Partisi Aydın’da toplu istifa şoku gündeme bomba gibi düştü. Efeler ilçe başkanı İhsan Sarıoğlu sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda yönetim kuruluyla birlikte Efeler ilçe yönetiminden istifa ettiğini duyurdu. Aynı zamanda Zafer Partisi Aydın parti teşkilatı kurucu üyeleri arasında da olan Sarıoğlu paylaşımında “Zafer Partisi Aydın İl Teşkilatı kurucu üyesi olarak Ümitle başladığım ve daha sonra Efeler İlçe başkanı olarak devam etmiş olduğum görevimden yönetim kurulumla beraber istifa etmiş bulunmaktayım.” İfadelerine yer vererek istifasını açıkladı.  Detaylar geliyor…
ZAFER PARTİSİ AYDIN’DA TOPLU İSTİFA ŞOKU

EFELER İLÇE BAŞKANI İHSAN SARIOĞLU YÖNETİMİYLE BİRLİKTE İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU
Zafer Partisi Aydın’da toplu istifa şoku gündeme bomba gibi düştü. Efeler ilçe başkanı İhsan Sarıoğlu sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda yönetim kuruluyla birlikte Efeler ilçe yönetiminden istifa ettiğini duyurdu. Aynı zamanda Zafer Partisi Aydın parti teşkilatı kurucu üyeleri arasında da olan Sarıoğlu paylaşımında “Zafer Partisi Aydın İl Teşkilatı kurucu üyesi olarak Ümitle başladığım ve daha sonra Efeler İlçe başkanı olarak devam etmiş olduğum görevimden yönetim kurulumla beraber istifa etmiş bulunmaktayım.” İfadelerine yer vererek istifasını açıkladı. 
Detaylar geliyor…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.