Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Aydın’da 5 bin kişilik iftar yemeği düzenledi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2023 - 13:33, Güncelleme: 18.04.2023 - 13:34 3983+ kez okundu.
 

AK Parti Aydın’da 5 bin kişilik iftar yemeği düzenledi

AK Parti Aydın’da 5 bin kişilik iftar yemeği düzenledi
AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından Ramazan ayı dolasıyla 5 bin kişilik iftar yemeği düzenlendi. Adnan Menderes Stadyumu’nda düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun katılım gösterildi. Akşam ezanının okunmasıyla Aydınlılar, parti yöneticileri, milletvekilleri ve 28. dönem milletvekilleri adayları hep birlikte oruçlarını açtı. İftar programı boyunca tasarruf musikisinden eserler sunulurken, iftar yemeği yemek duası ile sonlandırıldı. Mevcut milletvekilleri ve yeni dönem milletvekilleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Aydınlılar, iftar programı için parti yöneticilerine teşekkür etti. Programa, AK Parti Milletvekilleri, AK Partili belediye başkanları, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayları ve binlerce Aydınlı katıldı.
AK Parti Aydın’da 5 bin kişilik iftar yemeği düzenledi

AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından Ramazan ayı dolasıyla 5 bin kişilik iftar yemeği düzenlendi.

Adnan Menderes Stadyumu’nda düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun katılım gösterildi. Akşam ezanının okunmasıyla Aydınlılar, parti yöneticileri, milletvekilleri ve 28. dönem milletvekilleri adayları hep birlikte oruçlarını açtı. İftar programı boyunca tasarruf musikisinden eserler sunulurken, iftar yemeği yemek duası ile sonlandırıldı. Mevcut milletvekilleri ve yeni dönem milletvekilleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Aydınlılar, iftar programı için parti yöneticilerine teşekkür etti.

Programa, AK Parti Milletvekilleri, AK Partili belediye başkanları, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayları ve binlerce Aydınlı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.