Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nazilli Belediyespor U17’nin rakibi belli oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2023 - 13:41, Güncelleme: 19.04.2023 - 16:32 56164+ kez okundu.
 

Nazilli Belediyespor U17’nin rakibi belli oldu

Nazilli Belediyespor U17’nin rakibi belli oldu
Bölgesel Gelişim Ligini şampiyon olarak tamamlayan ve play-off finallerinde oynama şansı yakalayan Eşin Group Nazilli Belediyespor U-17 Futbol Takımı’nın ilk rakibi belli oldu. Genç futbolcular Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Anagold 24 Erzincanspor U-17 takımı ile eşleşti. Karşılaşma 26 Nisan Çarşamba günü saat 12.00’de Ankara Lalahan Sahası’nda oynanacak. Siyah inciler karşılaşmadan galip ayrıldığı taktirde ise Bayrampaşaspor U-17-Efeler 09 SFK U17 maçının galibi ile karşılaşacak.
Nazilli Belediyespor U17’nin rakibi belli oldu

Bölgesel Gelişim Ligini şampiyon olarak tamamlayan ve play-off finallerinde oynama şansı yakalayan Eşin Group Nazilli Belediyespor U-17 Futbol Takımı’nın ilk rakibi belli oldu.

Genç futbolcular Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Anagold 24 Erzincanspor U-17 takımı ile eşleşti. Karşılaşma 26 Nisan Çarşamba günü saat 12.00’de Ankara Lalahan Sahası’nda oynanacak. Siyah inciler karşılaşmadan galip ayrıldığı taktirde ise Bayrampaşaspor U-17-Efeler 09 SFK U17 maçının galibi ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.