Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İyi Parti Milletvekili Adayı Ertürk, Karacasu'da esnafı ziyaret etti

Dünya 19.04.2023 - 18:10, Güncelleme: 19.04.2023 - 18:29 3483+ kez okundu.
 

İyi Parti Milletvekili Adayı Ertürk, Karacasu'da esnafı ziyaret etti

İyi Parti Milletvekili Adayı Ertürk, Karacasu'da esnafı ziyaret etti
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Aydın milletvekili adayı Ahmet Ertürk bugün Karacasu ve ilçe Başkanı Sn. Ali KÜPELİOĞLU İLE  Ziraat Odası Başkanı İbrahim İren ve çiftçi vatandaşlarıyla biraraya geldi , sonrasında  esnaf ziyareti yaptı. Ahmet Ertürk ziyaret etmiş olduğu Karacasu esnafı için şu ifadelere yer verdi; “Karacasu esnafı da her yer derde olduğu gibi dertli. Ekonomik yorgunluğun olduğu bu ülkede zaten esnafın gülmesi beklenemez. İşte bu ortamı bu düzeni değiştirmek için Cumhurbaşkanlığında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Milletvekilliğinde ise kendime doğal olarak İYİ Partiye oy istedim. Ben ve İYİLER hiçbir zaman halktan kopuk olmadık. Dün nasıl aranızda oldu isem bugünde yarında aranızda olmaya devam edeceğim” dedi. Esnafın dert ve gelecek kaygılarını dinleyen Ertürk, bire bir ilgilendiği esnafın sorunlarını not alarak çözüm konusunda İyi Parti sizlere iyi gelecek diyerek esnafın oyunu istedi.   
İyi Parti Milletvekili Adayı Ertürk, Karacasu'da esnafı ziyaret etti

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Aydın milletvekili adayı Ahmet Ertürk bugün Karacasu ve ilçe Başkanı Sn. Ali KÜPELİOĞLU İLE  Ziraat Odası Başkanı İbrahim İren ve çiftçi vatandaşlarıyla biraraya geldi , sonrasında  esnaf ziyareti yaptı.

Ahmet Ertürk ziyaret etmiş olduğu Karacasu esnafı için şu ifadelere yer verdi; “ Karacasu esnafı da her yer derde olduğu gibi dertli. Ekonomik yorgunluğun olduğu bu ülkede zaten esnafın gülmesi beklenemez. İşte bu ortamı bu düzeni değiştirmek için Cumhurbaşkanlığında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Milletvekilliğinde ise kendime doğal olarak İYİ Partiye oy istedim. Ben ve İYİLER hiçbir zaman halktan kopuk olmadık. Dün nasıl aranızda oldu isem bugünde yarında aranızda olmaya devam edeceğim” dedi.

Esnafın dert ve gelecek kaygılarını dinleyen Ertürk, bire bir ilgilendiği esnafın sorunlarını not alarak çözüm konusunda İyi Parti sizlere iyi gelecek diyerek esnafın oyunu istedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.