Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nazilli’de yollar yenilendi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2023 - 13:40, Güncelleme: 20.04.2023 - 12:54 54751+ kez okundu.
 

Nazilli’de yollar yenilendi

Nazilli’de yollar yenilendi
Nazilli Belediyesi, Atatürk Bulvarı kuzey kısmında bulunan 751 ve 753 Sokak’ta yeni yol açma ve parke taşı kaplama çalışmalarını tamamladı.Kentin dört bir yanında yol yapım, bakım ve onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Bulvarı kuzeyinde yer alan, çevresinde konutların bulunduğu ancak trafiğe kapalı olan 751 ve 753 Sokak’ta yeni yol açma çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar çerçevesinde yolun baştan sona stabilizasyonu gerçekleştirilerek kenar bordürleri eklendi. Parke taşı kaplama işlemleri tamamlanan yol yaya ve araç trafiğine açıldı.Ramazan Bayramı öncesi yolun tamamlanması için bölgede gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Vatandaşlarımızın en çok sıkıntı çektikleri noktalardan biri de bu alandı. Ekiplerimiz çalışmaları kısa sürede tamamladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni yolumuz Nazillimize hayırlıolsun”dedi.
Nazilli’de yollar yenilendi
Nazilli Belediyesi, Atatürk Bulvarı kuzey kısmında bulunan 751 ve 753 Sokak’ta yeni yol açma ve parke taşı kaplama çalışmalarını tamamladı.

Kentin dört bir yanında yol yapım, bakım ve onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Bulvarı kuzeyinde yer alan, çevresinde konutların bulunduğu ancak trafiğe kapalı olan 751 ve 753 Sokak’ta yeni yol açma çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar çerçevesinde yolun baştan sona stabilizasyonu gerçekleştirilerek kenar bordürleri eklendi. Parke taşı kaplama işlemleri tamamlanan yol yaya ve araç trafiğine açıldı.

Ramazan Bayramı öncesi yolun tamamlanması için bölgede gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Vatandaşlarımızın en çok sıkıntı çektikleri noktalardan biri de bu alandı. Ekiplerimiz çalışmaları kısa sürede tamamladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni yolumuz Nazillimize hayırlıolsun”dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.