Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Freni boşalan minibüs yol kenarına devrildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2023 - 21:21, Güncelleme: 21.04.2023 - 21:22 55080+ kez okundu.
 

Freni boşalan minibüs yol kenarına devrildi

Freni boşalan minibüs yol kenarına devrildi
Aydın’ın Köşk ilçesinde freni boşalan ve eğimli yolda hız kazanan minibüs yol kenarında bulunan yükseltiye çarparak devrildi. Kaza, Köşk ilçesi Başçayır Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A.T. idaresindeki 09 M 8138 plakalı minibüsün seyir halindeyken bir anda freni boşaldı. Eğimli olan yolda hız kazanan minibüs yol kenarında bulunan yükseltiye çarparak devrildi. Meydana gelen kazada şans eseri araç sürücüsü A.T. yara almazken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Maddi hasarın meydana geldiği kazada yol kenarına devrilen minibüs iş makinesi yardımıyla kaldırılırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Freni boşalan minibüs yol kenarına devrildi

Aydın’ın Köşk ilçesinde freni boşalan ve eğimli yolda hız kazanan minibüs yol kenarında bulunan yükseltiye çarparak devrildi.

Kaza, Köşk ilçesi Başçayır Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A.T. idaresindeki 09 M 8138 plakalı minibüsün seyir halindeyken bir anda freni boşaldı. Eğimli olan yolda hız kazanan minibüs yol kenarında bulunan yükseltiye çarparak devrildi. Meydana gelen kazada şans eseri araç sürücüsü A.T. yara almazken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Maddi hasarın meydana geldiği kazada yol kenarına devrilen minibüs iş makinesi yardımıyla kaldırılırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.