Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADÜ hastane yolu vatandaşı bezdiriyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2023 - 10:33, Güncelleme: 25.04.2023 - 10:11 54150+ kez okundu.
 

ADÜ hastane yolu vatandaşı bezdiriyor

ADÜ hastane yolu vatandaşı bezdiriyor
Birinci derece deprem kuşağında yer alan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne alternatif yol yapılması için harekete geçilirken, mevcut yol ise vatandaşların hastaneye ulaşımında zorluk çıkarıyor.Üniversite merkez kampüs içerisinde yer alan ve her gün binlerce insanın kullandığı Uygulama ve Araştırma Hastanesi için harekete geçildi. Deprem kuşağında yer alan Aydın’da yaşanabilecek muhtemel bir deprem anında hastaneye çıkan yolun zarar görmesi halinde, kolay ulaşımın sağlanması amacıyla alternatif ikinci bir yol yapılması için araştırmaların başladığı öğrenildi. Projenin şu an çalışma aşamasında olduğu öğrenilirken henüz yol güzergahının netlik kazanmadığı belirtildi."Mevcut yolun iyileştirilmesini istiyorlar"Ayrıca mevcut yolun iyileştirilmesi konusunda da çalışmaların devam ettiği bildirildi. ADÜ Varyant yolunu kullanan vatandaşlar, yolda oluşan tahribatlar nedeniyle zorluk yaşadıklarını, yolun bir an önce yapılmasını istedikleri ifade ederek, üniversite yetkililerini göreve davet ettiler.
ADÜ hastane yolu vatandaşı bezdiriyor
Birinci derece deprem kuşağında yer alan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne alternatif yol yapılması için harekete geçilirken, mevcut yol ise vatandaşların hastaneye ulaşımında zorluk çıkarıyor.

Üniversite merkez kampüs içerisinde yer alan ve her gün binlerce insanın kullandığı Uygulama ve Araştırma Hastanesi için harekete geçildi. Deprem kuşağında yer alan Aydın’da yaşanabilecek muhtemel bir deprem anında hastaneye çıkan yolun zarar görmesi halinde, kolay ulaşımın sağlanması amacıyla alternatif ikinci bir yol yapılması için araştırmaların başladığı öğrenildi. Projenin şu an çalışma aşamasında olduğu öğrenilirken henüz yol güzergahının netlik kazanmadığı belirtildi.

"Mevcut yolun iyileştirilmesini istiyorlar"
Ayrıca mevcut yolun iyileştirilmesi konusunda da çalışmaların devam ettiği bildirildi. ADÜ Varyant yolunu kullanan vatandaşlar, yolda oluşan tahribatlar nedeniyle zorluk yaşadıklarını, yolun bir an önce yapılmasını istedikleri ifade ederek, üniversite yetkililerini göreve davet ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.