Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ertürk, Nazilliyi ziyarette bulundu

Dünya 26.04.2023 - 08:20, Güncelleme: 26.04.2023 - 08:25 2683+ kez okundu.
 

Ertürk, Nazilliyi ziyarette bulundu

Ertürk, Nazilliyi ziyarette bulundu
Seçim çalışmalarına devam ettiği Nazilli’de vatandaşlardan yoğun ilgi gören İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, vatandaşları sandığa gitmeye çağırarak, “15 Mayıs’ta yeni bir güneş doğacak. Herkes emin olsun, sadece sandığa gitsin” dedi. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde, Aydın’da birinci parti olmayı hedefleyen İYİ Parti’de Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, sahada partisinin başarısı için var gücüyle çalışıyor. Ertürk, Nazilli Gencer Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Gördüğü herkesle temas eden Ertürk, yoğun ilgi gördü. Sıcak ve samimi davranışları ile vatandaşların gönlünü fetheden Ertürk, kendisine anlatılan sorun ve taleplere de duyarsız kalmadı. Bir araya geldiği vatandaşlara, partisinin politikalarını da anlatan Ertürk, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti’ye destek istedi. "SANDIĞA GİDİN" Nazilli’den memnun ayrılan İYİ Parti’li Ahmet Ertürk, Türkiye’nin önünü açacak ve tüm insanları kucaklayabilecek siyasetçileri beklediğini belirterek, "Nazillili vatandaşlarımızdan bize çok güzel teveccüh var. İnsanlar dişini sıkmış 14 Mayıs’ı bekliyor. İnsanların yüzde 90’ı artık bu sistemden, tek adam sisteminden kurtulmak istiyor. Artık bu ayrıştırıcı dilden de kurtulmak istiyor. İnsanlar kavga eden siyasetçi istemiyor. İnsanları kucaklayabilecek, ülkenin önünü açacak siyasetçileri bekliyor. İyi olacak inşallah. İnsanların bıkkınlığını yüzlerinden görebiliyorsunuz. Kimsenin yüzü gülmüyor. Vatandaşlar, artan fiyatlardan dolayı alamamaktan, esnaf da satamamaktan şikayetçi. Bu memlekette her şey var. Her şey yetişiyor. Bunların hepsinin bir çözümü var. 15 Mayıs’ta yeni bir güneş doğacak. Herkes emin olsun, sadece sandığa gitsin” ifadelerini kullandı.
Ertürk, Nazilliyi ziyarette bulundu

Seçim çalışmalarına devam ettiği Nazilli’de vatandaşlardan yoğun ilgi gören İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, vatandaşları sandığa gitmeye çağırarak, “15 Mayıs’ta yeni bir güneş doğacak. Herkes emin olsun, sadece sandığa gitsin” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde, Aydın’da birinci parti olmayı hedefleyen İYİ Parti’de Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, sahada partisinin başarısı için var gücüyle çalışıyor. Ertürk, Nazilli Gencer Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Gördüğü herkesle temas eden Ertürk, yoğun ilgi gördü. Sıcak ve samimi davranışları ile vatandaşların gönlünü fetheden Ertürk, kendisine anlatılan sorun ve taleplere de duyarsız kalmadı. Bir araya geldiği vatandaşlara, partisinin politikalarını da anlatan Ertürk, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti’ye destek istedi.

"SANDIĞA GİDİN"

Nazilli’den memnun ayrılan İYİ Parti’li Ahmet Ertürk, Türkiye’nin önünü açacak ve tüm insanları kucaklayabilecek siyasetçileri beklediğini belirterek, "Nazillili vatandaşlarımızdan bize çok güzel teveccüh var. İnsanlar dişini sıkmış 14 Mayıs’ı bekliyor. İnsanların yüzde 90’ı artık bu sistemden, tek adam sisteminden kurtulmak istiyor. Artık bu ayrıştırıcı dilden de kurtulmak istiyor. İnsanlar kavga eden siyasetçi istemiyor. İnsanları kucaklayabilecek, ülkenin önünü açacak siyasetçileri bekliyor. İyi olacak inşallah. İnsanların bıkkınlığını yüzlerinden görebiliyorsunuz. Kimsenin yüzü gülmüyor. Vatandaşlar, artan fiyatlardan dolayı alamamaktan, esnaf da satamamaktan şikayetçi. Bu memlekette her şey var. Her şey yetişiyor. Bunların hepsinin bir çözümü var. 15 Mayıs’ta yeni bir güneş doğacak. Herkes emin olsun, sadece sandığa gitsin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.