Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karakaş, Aydınlıları mitinge davet etti

Dünya 26.04.2023 - 08:27, Güncelleme: 26.04.2023 - 08:30 2792+ kez okundu.
 

Karakaş, Aydınlıları mitinge davet etti

Karakaş, Aydınlıları mitinge davet etti
İyi Parti Aydın Milletvekili Adayı Ömer Karakaş, seçim çalışmalarına Efeler’de devam etti. Sivil toplum kuruluşları ile buluşmasının ardından Karakaş, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Sevgi Yolu’nda faaliyet gösteren tüm iş yerlerini ziyaret eden Karakaş, bir araya geldiği vatandaşlardan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti’ye destek istedi.   “ÇOK DERİNDEN SESSİZ BİR TEPKİ VAR” Vatandaşların partisine, Millet İttifakı’na ve kendisine gösterdiği ilgiden memnun olan Karakaş, "Bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın teveccühleri beni çok mutlu etti. İnsanlar, değişim istiyor ve bu değişimi de bizim yapabileceğimize inanıyorlar. Özellikle dolaştığım bütün esnaf arkadaşların ilgisi, alakası ve enerjisi çok iyi. Ben çok mutlu oldum. Taban hazır, gerçekten tabanda çok derinden sessiz bir tepki var, bu tepkinin de sandıkta neticeleneceğine inanıyorum. Bu seçim, çok şeyi değiştirecek. Gerçekten bu seçim, siyasetin yeniden şekillendiği seçim olacak. İktidar hiç beklemediği bir şekilde büyük bir oy kaybı yaşayacak. Bu seçimde gerçek değişim olup, inşallah tarih yazılacak” ifadelerini kullandı.   MİTİNGE DAVET İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yarın saat 16.00’da Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda miting yapacağını belirten Karakaş, şunları kaydetti: “Genel başkanımız, özellikle Aydın’a çok değer veriyor, önem veriyor. İnşallah mitingimiz, çok coşkulu ve kalabalık olacaktır. Aydınlı hemşehrilerimizi, genel başkanımızla buluşmak üzere mitinge davet ediyoruz.”   “GENÇLERİMİZ MAALESEF UMUTSUZLAR” İYİ Parti’li Karakaş, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği gençlerden destek sözü aldığını hatırlatarak, “Gençleri çok seviyorum. Asıl acı olan gençlerimiz maalesef, hayal kurmayı unutmuşlar, umutsuzlar. Bizim iktidarımızda gençlerin tekrar hayal kurmasını, hayata umutla bakmasını sağlayacağız. Bunun da gerçekleşmesinin temel yolu, iş ve istihdam oluşturmaktan geçiyor” dedi. Karakaş’a seçim çalışmaları sırasında İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman ve partililer eşlik etti.
Karakaş, Aydınlıları mitinge davet etti

İyi Parti Aydın Milletvekili Adayı Ömer Karakaş, seçim çalışmalarına Efeler’de devam etti. Sivil toplum kuruluşları ile buluşmasının ardından Karakaş, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Sevgi Yolu’nda faaliyet gösteren tüm iş yerlerini ziyaret eden Karakaş, bir araya geldiği vatandaşlardan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti’ye destek istedi.

 

“ÇOK DERİNDEN SESSİZ BİR TEPKİ VAR”

Vatandaşların partisine, Millet İttifakı’na ve kendisine gösterdiği ilgiden memnun olan Karakaş, "Bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın teveccühleri beni çok mutlu etti. İnsanlar, değişim istiyor ve bu değişimi de bizim yapabileceğimize inanıyorlar. Özellikle dolaştığım bütün esnaf arkadaşların ilgisi, alakası ve enerjisi çok iyi. Ben çok mutlu oldum. Taban hazır, gerçekten tabanda çok derinden sessiz bir tepki var, bu tepkinin de sandıkta neticeleneceğine inanıyorum. Bu seçim, çok şeyi değiştirecek. Gerçekten bu seçim, siyasetin yeniden şekillendiği seçim olacak. İktidar hiç beklemediği bir şekilde büyük bir oy kaybı yaşayacak. Bu seçimde gerçek değişim olup, inşallah tarih yazılacak” ifadelerini kullandı.

 

MİTİNGE DAVET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yarın saat 16.00’da Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda miting yapacağını belirten Karakaş, şunları kaydetti:
“Genel başkanımız, özellikle Aydın’a çok değer veriyor, önem veriyor. İnşallah mitingimiz, çok coşkulu ve kalabalık olacaktır. Aydınlı hemşehrilerimizi, genel başkanımızla buluşmak üzere mitinge davet ediyoruz.”

 

“GENÇLERİMİZ MAALESEF UMUTSUZLAR”

İYİ Parti’li Karakaş, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği gençlerden destek sözü aldığını hatırlatarak, “Gençleri çok seviyorum. Asıl acı olan gençlerimiz maalesef, hayal kurmayı unutmuşlar, umutsuzlar. Bizim iktidarımızda gençlerin tekrar hayal kurmasını, hayata umutla bakmasını sağlayacağız. Bunun da gerçekleşmesinin temel yolu, iş ve istihdam oluşturmaktan geçiyor” dedi.

Karakaş’a seçim çalışmaları sırasında İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman ve partililer eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.