Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP'li Depboylu, mezun olduğu liseyi ziyaret etti

Dünya 26.04.2023 - 08:49, Güncelleme: 26.04.2023 - 08:51 5502+ kez okundu.
 

MHP'li Depboylu, mezun olduğu liseyi ziyaret etti

MHP'li Depboylu, mezun olduğu liseyi ziyaret etti
MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, Efeler ilçesindeki esnaf ziyaretinde kadınların ilgi odağı oldu. Kadınların tam destek vererek sevgi gösterilerinde bulunduğu MHP’li Depboylu, “Kadınlarımızın ilgisi çok yüksek. Bu bizi çok mutlu ediyor.” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu çalışmalarına ve ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bugün, mezun olduğu Efeler Cumhuriyet Lisesi’ne ziyarete giden Depboylu, hatıralarını canlandırdı. Öğretmenler ile sohbet eden MHP Aydın Milletvekili Adayı “Mezun olduğum Efeler Cumhuriyet Lisesi’ni ziyaret ederek her köşesi hatıralarla dolu okulumuzu görmek bizleri mutlu etti. Üzerimizde emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Okul müdürü ve öğretmenlerine karşılamalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
MHP'li Depboylu, mezun olduğu liseyi ziyaret etti

MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, Efeler ilçesindeki esnaf ziyaretinde kadınların ilgi odağı oldu. Kadınların tam destek vererek sevgi gösterilerinde bulunduğu MHP’li Depboylu, “Kadınlarımızın ilgisi çok yüksek. Bu bizi çok mutlu ediyor.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Aydın Milletvekili Adayı Deniz Depboylu çalışmalarına ve ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bugün, mezun olduğu Efeler Cumhuriyet Lisesi’ne ziyarete giden Depboylu, hatıralarını canlandırdı. Öğretmenler ile sohbet eden MHP Aydın Milletvekili Adayı “Mezun olduğum Efeler Cumhuriyet Lisesi’ni ziyaret ederek her köşesi hatıralarla dolu okulumuzu görmek bizleri mutlu etti. Üzerimizde emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Okul müdürü ve öğretmenlerine karşılamalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.