Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Direğe çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2023 - 14:41, Güncelleme: 26.04.2023 - 14:55 55031+ kez okundu.
 

Direğe çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Direğe çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Aydın’ın İncirliova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direğe çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, Acarlar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinde motosikleti ile ilerleyen Barış Var (45) isimi şahıs hakimiyetini kaybettiği motosiklet ile yol kenarındaki direğe çarparak şarampole yuvarlandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Var, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Var’ın ölüm haberi ailesi ve tüm sevenlerini yasa boğdu.
Direğe çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Aydın’ın İncirliova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direğe çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, Acarlar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinde motosikleti ile ilerleyen Barış Var (45) isimi şahıs hakimiyetini kaybettiği motosiklet ile yol kenarındaki direğe çarparak şarampole yuvarlandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Var, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Var’ın ölüm haberi ailesi ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.