Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Efeler’de ihtiyaç sahibi aileler unutulmuyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2023 - 11:51, Güncelleme: 29.04.2023 - 04:10 53974+ kez okundu.
 

Efeler’de ihtiyaç sahibi aileler unutulmuyor

Efeler’de ihtiyaç sahibi aileler unutulmuyor
Aydın genelinde gezerek ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Aile Sosyal Destek Programı ekipleri, ulaşılmayan tek bir hane bırakmamak için kapı kapı geziyor. Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Efeler Sosyal Hizmet Merkezi, ilçe genelindeki çalışmalarına devam ediyor. İlçede mahalle mahalle gezen Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) ekipleri, hem ihtiyaç sahibi aileleri tespit ediyor hem de vatandaşları hakları konusunda bilgilendiriyor. Ailelerin ihtiyaç ve taleplerine uygun sosyal hizmet modelleri sunarak ailelerin refah düzeyini artırmayı hedefleyen ekipler, ulaşılmayan tek bir hane bırakmamak için kapı kapı geziyor. Konu ile ilgili Efeler Sosyal Hizmet Merkezi’nden yapılan açıklamada “Ulaşılmadık tek bir hane kalmayana dek yollardayız. (Aile Sosyal Destek Programı) çerçevesinde hanelerin temel ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve giderilmesine yönelik ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye, ulaşılmadık tek bir hane kalmayana dek var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.
Efeler’de ihtiyaç sahibi aileler unutulmuyor

Aydın genelinde gezerek ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Aile Sosyal Destek Programı ekipleri, ulaşılmayan tek bir hane bırakmamak için kapı kapı geziyor.

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Efeler Sosyal Hizmet Merkezi, ilçe genelindeki çalışmalarına devam ediyor. İlçede mahalle mahalle gezen Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) ekipleri, hem ihtiyaç sahibi aileleri tespit ediyor hem de vatandaşları hakları konusunda bilgilendiriyor. Ailelerin ihtiyaç ve taleplerine uygun sosyal hizmet modelleri sunarak ailelerin refah düzeyini artırmayı hedefleyen ekipler, ulaşılmayan tek bir hane bırakmamak için kapı kapı geziyor.

Konu ile ilgili Efeler Sosyal Hizmet Merkezi’nden yapılan açıklamada “Ulaşılmadık tek bir hane kalmayana dek yollardayız. (Aile Sosyal Destek Programı) çerçevesinde hanelerin temel ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve giderilmesine yönelik ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye, ulaşılmadık tek bir hane kalmayana dek var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.