Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın İyi Parti Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk'en çiftçilerere destek sözü

Dünya 29.04.2023 - 04:14, Güncelleme: 29.04.2023 - 04:20 9129+ kez okundu.
 

Aydın İyi Parti Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk'en çiftçilerere destek sözü

Aydın İyi Parti Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk çiftçilerere destek sözü verdi
Aydın Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret eden İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk’e özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aydın’ın tarım ve hayvancılıkta meclisteki sesi olmak istediğini anlatan Ertürk’e vatandaşlar destek sözü verdi. Aydın’da seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, Efeler’deki Aydın Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret etti. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ertürk, ziyarette, yoğun ilgi gördü. Özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar, kendileriyle yakından ilgilenen Ertürk’e sevgi gösterisinde bulunup, sorun ve taleplerini aktardı. Tarım ve hayvancılık sektörüne ilişkin tüm sorunların çözümü için mecliste görev almak istediğini anlatan Ertürk’e, vatandaşlar destek sözü verdi. Ertürk, vatandaşlara üzerinde kendi telefon numarasının bulunduğu kartvizitlerden de dağıtarak, ‘ulaşılabilir vekil’ olacağının mesajını verdi. “KÖYLÜ ÇOCUĞUYUZ” İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner, Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman ve partililerin eşlik ettiği Ertürk, fuarda bir araya geldiği firma temsilcileri ve vatandaşlarla tokalaşıp, sohbet etti. Millet İttifakı olarak iktidara geldiklerinde tarım ve hayvancılık sektörünün sorunlarını çözeceklerini belirten Ertürk, “Aydınlıların büyük bir bölümü tarım ve hayvancılıkla ilgileniyor. Biz de köylü çocuğuyuz. Harita mühendisi olmamızın yanı sıra tarım ve hayvancılıkla uğraşıyoruz. Sektörün tüm sorunlarını, bizzat yaşayarak biliyoruz. Çiftçimizin, hayvancımızın ürünleri para etmiyor, girdileri ise çok yüksek. Diğer partilerin milletvekili adayları arasında, seçilebilir sıralarda çiftçi yok. Bunu avantaj olarak görüyoruz. Bu anlamda kime temas ettiyse hep olumlu geri dönüşler alıyoruz. Halkımızın teveccühü ile tarım ve hayvancılıkta Aydın’ın meclisteki sesi olacağız. Millet İttifakı iktidarında diğer kesimlerin olduğu gibi tarım ve hayvancıların da sorunlarını çözüme kavuşturacağız” dedi.
Aydın İyi Parti Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk çiftçilerere destek sözü verdi

Aydın Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret eden İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk’e özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aydın’ın tarım ve hayvancılıkta meclisteki sesi olmak istediğini anlatan Ertürk’e vatandaşlar destek sözü verdi.

Aydın’da seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, Efeler’deki Aydın Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret etti. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ertürk, ziyarette, yoğun ilgi gördü. Özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar, kendileriyle yakından ilgilenen Ertürk’e sevgi gösterisinde bulunup, sorun ve taleplerini aktardı. Tarım ve hayvancılık sektörüne ilişkin tüm sorunların çözümü için mecliste görev almak istediğini anlatan Ertürk’e, vatandaşlar destek sözü verdi. Ertürk, vatandaşlara üzerinde kendi telefon numarasının bulunduğu kartvizitlerden de dağıtarak, ‘ulaşılabilir vekil’ olacağının mesajını verdi.

“KÖYLÜ ÇOCUĞUYUZ”

İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner, Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman ve partililerin eşlik ettiği Ertürk, fuarda bir araya geldiği firma temsilcileri ve vatandaşlarla tokalaşıp, sohbet etti. Millet İttifakı olarak iktidara geldiklerinde tarım ve hayvancılık sektörünün sorunlarını çözeceklerini belirten Ertürk, “Aydınlıların büyük bir bölümü tarım ve hayvancılıkla ilgileniyor. Biz de köylü çocuğuyuz. Harita mühendisi olmamızın yanı sıra tarım ve hayvancılıkla uğraşıyoruz. Sektörün tüm sorunlarını, bizzat yaşayarak biliyoruz. Çiftçimizin, hayvancımızın ürünleri para etmiyor, girdileri ise çok yüksek. Diğer partilerin milletvekili adayları arasında, seçilebilir sıralarda çiftçi yok. Bunu avantaj olarak görüyoruz. Bu anlamda kime temas ettiyse hep olumlu geri dönüşler alıyoruz. Halkımızın teveccühü ile tarım ve hayvancılıkta Aydın’ın meclisteki sesi olacağız. Millet İttifakı iktidarında diğer kesimlerin olduğu gibi tarım ve hayvancıların da sorunlarını çözüme kavuşturacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.