Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ Partili Ertürk, Köşklülerin sevgisini kazandı

Dünya 30.04.2023 - 08:25, Güncelleme: 30.04.2023 - 08:27 13120+ kez okundu.
 

İYİ Partili Ertürk, Köşklülerin sevgisini kazandı

İYİ Partili Ertürk, Köşklülerin sevgisini kazandı
İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, Köşk’te esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Ertürk, Millet İttifakı iktidarında kötü günlerin geride kalacağını söyledi. İyi Parti Aydın  Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk ,seçim çalışmalarına Köşk’te devam etti. Partisinin İlçe Başkanı Davut Yağcı ve yönetimi ile Ziraat Odası eski Başkanı Veli Tuna’nın eşlik ettiği Ertürk, semt pazarını gezdi. Pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluşan İYİ Parti’li Ertürk, sorun ve talepleri dinledi. Projeleri ve partisinin politikaları hakkında bilgi veren Ertürk, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti’ye oy desteği istedi. Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Ertürk, “Son olarak Köşk ilçemizde esnaf ve vatandaşlarımızla buluştuk. Sorun ve talepleri dinledik. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Köşk ilçemizde de iktidarın oluşturduğu hayat koşullarından vatandaşlarımızın memnun olmadığını yine net bir şekilde gördük. Biliyor ve inanıyoruz ki vatandaşlarımız, seçimlerde oy tercihini Millet İttifakı’ndan yana kullanacak. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığında oluşacak Millet İttifakı iktidarında kötü günler geride kalacak. Böylelikle hem ülkemiz, hem de milletimiz kazanacak” ifadelerini kullandı. Ertürk, samimi ve içten davranışları ile vatandaşların gönlünü kazanarak, destek  sözü aldı.
İYİ Partili Ertürk, Köşklülerin sevgisini kazandı

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, Köşk’te esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Ertürk, Millet İttifakı iktidarında kötü günlerin geride kalacağını söyledi.

İyi Parti Aydın  Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk ,seçim çalışmalarına Köşk’te devam etti. Partisinin İlçe Başkanı Davut Yağcı ve yönetimi ile Ziraat Odası eski Başkanı Veli Tuna’nın eşlik ettiği Ertürk, semt pazarını gezdi. Pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluşan İYİ Parti’li Ertürk, sorun ve talepleri dinledi. Projeleri ve partisinin politikaları hakkında bilgi veren Ertürk, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti’ye oy desteği istedi. Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Ertürk, “Son olarak Köşk ilçemizde esnaf ve vatandaşlarımızla buluştuk. Sorun ve talepleri dinledik. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Köşk ilçemizde de iktidarın oluşturduğu hayat koşullarından vatandaşlarımızın memnun olmadığını yine net bir şekilde gördük. Biliyor ve inanıyoruz ki vatandaşlarımız, seçimlerde oy tercihini Millet İttifakı’ndan yana kullanacak. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığında oluşacak Millet İttifakı iktidarında kötü günler geride kalacak. Böylelikle hem ülkemiz, hem de milletimiz kazanacak” ifadelerini kullandı. Ertürk, samimi ve içten davranışları ile vatandaşların gönlünü kazanarak, destek  sözü aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.