Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şüpheli şahısların üzerinden uyuşturucu madde ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2023 - 13:22, Güncelleme: 01.05.2023 - 13:22 53414+ kez okundu.
 

Şüpheli şahısların üzerinden uyuşturucu madde ele geçirildi

Şüpheli şahısların üzerinden uyuşturucu madde ele geçirildi
Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde 3 şüpheli şahsın üzerinden bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Söke ilçesi Bağarası Mahallesi’nde durumundan şüphelenilen 3 şahsın üzerinde yapılan aramada; 13 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilirken, şahıslar jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Şüpheli şahısların üzerinden uyuşturucu madde ele geçirildi

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde 3 şüpheli şahsın üzerinden bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Söke ilçesi Bağarası Mahallesi’nde durumundan şüphelenilen 3 şahsın üzerinde yapılan aramada; 13 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilirken, şahıslar jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.