Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN İYİ PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI AHMET ERTÜRK SÖKE'Yİ ZİYARET ETTİ

Dünya 04.05.2023 - 00:35, Güncelleme: 04.05.2023 - 00:52 16823+ kez okundu.
 

SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN İYİ PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI AHMET ERTÜRK SÖKE'Yİ ZİYARET ETTİ

SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN İYİ PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI AHMET ERTÜRK SÖKE'Yİ ZİYARET ETTİ
Söke’de esnaf ve vatandaşlarla buluşan İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, “Kime temas ettiysek, herkes şikayetçi. Vatandaşımız, dişini sıkmış bir vaziyette 14 Mayıs’ı bekliyor. Millet İttifakı olarak büyük bir teveccühle iktidara geleceğiz” dedi.   İYİ PARTİ AYDIN Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, seçim çalışmalarına Söke’de devam etti. Partisinin İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ve yönetimi tarafından karşılanan Ertürk, Söke Sanayi Sitesi esnaflarını, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş’ı, Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar’ı ve çeşitli oda başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarının sorun ve taleplerini dinleyen Ertürk, partisinin politikaları hakkında bilgi verip, İYİ Parti ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi. Ertürk, mevcut iktidarın ülkeyi iyi yönetemediğini dile getirerek, “İktidar tarafından oluşturulan ekonomik şartlarda, toplumun tüm kesimleri sıkıntı yaşıyor. Kime temas ettiysek, herkes şikayetçi. Vatandaşımız, dişini sıkmış bir vaziyette 14 Mayıs’ı bekliyor. Millet İttifakı olarak büyük bir teveccühle iktidara geleceğiz ve vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek çözüme kavuşturacağız” diye konuştu. Öte yandan Ertürk, ressam Mehmet Gemicioğlu’nun yağlı boya resim sergisinin açılışına da katıldı. Söke Ticaret Odası’nın da destek verdiği serginin açılış kurdelesini, protokol üyeleri ile birlikte kesen Ertürk, açılışın ardından sergiyi gezip, resimleri inceledi.
SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN İYİ PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI AHMET ERTÜRK SÖKE'Yİ ZİYARET ETTİ

Söke’de esnaf ve vatandaşlarla buluşan İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, “Kime temas ettiysek, herkes şikayetçi. Vatandaşımız, dişini sıkmış bir vaziyette 14 Mayıs’ı bekliyor. Millet İttifakı olarak büyük bir teveccühle iktidara geleceğiz” dedi.

 

İYİ PARTİ AYDIN Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, seçim çalışmalarına Söke’de devam etti. Partisinin İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ve yönetimi tarafından karşılanan Ertürk, Söke Sanayi Sitesi esnaflarını, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş’ı, Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar’ı ve çeşitli oda başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarının sorun ve taleplerini dinleyen Ertürk, partisinin politikaları hakkında bilgi verip, İYİ Parti ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi. Ertürk, mevcut iktidarın ülkeyi iyi yönetemediğini dile getirerek, “İktidar tarafından oluşturulan ekonomik şartlarda, toplumun tüm kesimleri sıkıntı yaşıyor. Kime temas ettiysek, herkes şikayetçi. Vatandaşımız, dişini sıkmış bir vaziyette 14 Mayıs’ı bekliyor. Millet İttifakı olarak büyük bir teveccühle iktidara geleceğiz ve vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.
Öte yandan Ertürk, ressam Mehmet Gemicioğlu’nun yağlı boya resim sergisinin açılışına da katıldı. Söke Ticaret Odası’nın da destek verdiği serginin açılış kurdelesini, protokol üyeleri ile birlikte kesen Ertürk, açılışın ardından sergiyi gezip, resimleri inceledi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.