Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma madde bağımlılarına göz açtırmıyor

Asayiş 06.05.2023 - 18:01, Güncelleme: 06.05.2023 - 18:01 52730+ kez okundu.
 

Jandarma madde bağımlılarına göz açtırmıyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik aramalara devam ediyor
Aydın İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik Aydın ili Efeler ilçesinde KOM Şube Müdürlüğü uyuşturucu madde köpek timi ile icra edilen yol emniyet ve kontrolü faaliyeti esnasında durdurulan araçlarda yapılan aramalarda; (4) Dört şüpheli şahsın üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ( 4 adet hap, kenevir tohumu, 3,5 gram esrar) ele geçirilmiştir. Şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilmiştir. Adli süreçleri devam etmektedir.
Aydın İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik aramalara devam ediyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik Aydın ili Efeler ilçesinde KOM Şube Müdürlüğü uyuşturucu madde köpek timi ile icra edilen yol emniyet ve kontrolü faaliyeti esnasında durdurulan araçlarda yapılan aramalarda;

(4) Dört şüpheli şahsın üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ( 4 adet hap, kenevir tohumu, 3,5 gram esrar) ele geçirilmiştir. Şüphelilerin sağlık kuruluşunda yapılan testinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilmiştir. Adli süreçleri devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.