Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ahnet Ertürk'ün hızına yetişilemiyor

Siyaset 07.05.2023 - 23:52, Güncelleme: 07.05.2023 - 23:52 52128+ kez okundu.
 

Ahnet Ertürk'ün hızına yetişilemiyor

İyi Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk günde 21 saat vatandaşlarla beraber
İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını daha da arttırdı. Günün neredeyse 21 saatini sahada geçiren Ertürk, vatandaşlarla temasını biran olsun koparmıyor. Ertürk’ün son durağı Kuşadası ilçesi oldu. Konya Hadimliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Kuşadası Belediyesi’nin de katkılarıyla düzenlediği pilav şenliğine katılan Ertürk, vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi davranışlarıyla gönüllerini kazandığı vatandaşlara projelerini anlatan Ertürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Aydın’da yaşayan her vatandaşın sesi olacağını söyledi. Daha sonra Karadeniz Kültür Derneği’nin programına da katılan Ertürk, vatandaşların ilgi odağı oldu. Ertürk ile Karadenizli vatandaşların kucaklaşması vatandaş, siyasetçi ilişkisinin güzel örneklerinden biri olarak hafızalara kazındı. Ertürk’e ziyaretlerinde İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı Hayatı Atlı ve yönetimi eşlik etti.
İyi Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk günde 21 saat vatandaşlarla beraber

aydın haberleri">İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını daha da arttırdı. Günün neredeyse 21 saatini sahada geçiren Ertürk, vatandaşlarla temasını biran olsun koparmıyor. Ertürk’ün son durağı kuşadası haberleri">Kuşadası ilçesi oldu. Konya Hadimliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Kuşadası Belediyesi’nin de katkılarıyla düzenlediği pilav şenliğine katılan Ertürk, vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi davranışlarıyla gönüllerini kazandığı vatandaşlara projelerini anlatan Ertürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Aydın’da yaşayan her vatandaşın sesi olacağını söyledi. Daha sonra Karadeniz Kültür Derneği’nin programına da katılan Ertürk, vatandaşların ilgi odağı oldu. Ertürk ile Karadenizli vatandaşların kucaklaşması vatandaş, siyasetçi ilişkisinin güzel örneklerinden biri olarak hafızalara kazındı. Ertürk’e ziyaretlerinde İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı Hayatı Atlı ve yönetimi eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.