Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Uyuşturucu köpeklerinden kaçamıyorlar

Asayiş 10.05.2023 - 20:51, Güncelleme: 10.05.2023 - 20:51 52312+ kez okundu.
 

Uyuşturucu köpeklerinden kaçamıyorlar

Aydın'ın Söke ilçesinde durdurulan bir otobüste uyuşturucu madde ele geçirildi.
Uyuşturucu köpeklerinden kaçamıyorlar Aydın'ın Söke ilçesinde durdurulan bir otobüste uyuşturucu madde ele geçirildi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Jandarmaki farklı tarihlerde yaptığı çalışmalarda, Söke'de uyuşturucu madde köpekleri ile yol emniyet ve kontrolü faaliyeti esnasında bir seyahat firmasına ait otobüs durduruldu. Araçtaki 8 şüpheli şahsın üzerinde bir miktar uyuşturucu madde (5 gram skunk, 18 gram esrar, 2 gram bonzai, 20 adet lyrcia uyuşturucu hap) bulundu. Bir şüpheli şahsın hastanede yapılan testinde uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Adli sürecin devam ettiği öğrenildi.
Aydın'ın Söke ilçesinde durdurulan bir otobüste uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu köpeklerinden kaçamıyorlar

Aydın'ın Söke ilçesinde durdurulan bir otobüste uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Jandarmaki farklı tarihlerde yaptığı çalışmalarda, Söke'de uyuşturucu madde köpekleri ile yol emniyet ve kontrolü faaliyeti esnasında bir seyahat firmasına ait otobüs durduruldu. Araçtaki 8 şüpheli şahsın üzerinde bir miktar uyuşturucu madde (5 gram skunk, 18 gram esrar, 2 gram bonzai, 20 adet lyrcia uyuşturucu hap) bulundu.

Bir şüpheli şahsın hastanede yapılan testinde uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi.

Adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.