Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERTÜRK SON ANA KADAR ÇALIŞMAYI BIRAKMIYOR

Dünya 13.05.2023 - 00:46, Güncelleme: 13.05.2023 - 00:47 25865+ kez okundu.
 

ERTÜRK SON ANA KADAR ÇALIŞMAYI BIRAKMIYOR

ERTÜRK SON ANA KADAR ÇALIŞMAYI BIRAKMIYOR
Aydın İYİ Parti Milletvekili Adayı Ahmet ErtÜrk seçimlerin son anına kadar çalışmalarını sürdürüyor. Gösterdiği üstün gayret ve çalışma temposu ile Aydın İYİ Parti saflarında adeta doping etkisi yaratan Ertürkün enerjisi vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Seçim yasaklarının başlamasından bir gün önce yine sahada ve halkın arasında olan İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk ün bu kez durağı ilk olarak Sultanhisar  İlçesi oldu. Sultanhisar Pazarında halkla iç içe çalışmalarda bulunan Ahmet Ertürk vatandaşlar tarafından da sıcak ilgiyle karşılandı. Şu ana kadar Aydın Milletvekili adayları içerisinde en çok mesafe kat eden ve vatandaşlar esnaflar üreticiler emekçiler sanayiciler gibi meslek örgütleri gibi toplumun her kesimiyle yakın dialoglar kuran Ahmet Ertürk Sultanhisar pazar ve esnaf ziyaretini takiben Sabri Kuru isimli vatandaşın cenaze törenine  katıldı. Cenaze töreni sonrası Umurlu mahallesinde Pazaryeri ve esnaf ziyaretlerine devam eden Ahmet Ertürk akşam ise Osmanbükü Mahallesinde kahveleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve Hem İYİ Parti hem de  millet ittifakı olarak Aydın ile ilgili gerçeklestirecekleri projeleri  anlattı.
ERTÜRK SON ANA KADAR ÇALIŞMAYI BIRAKMIYOR

Aydın İYİ Parti Milletvekili Adayı Ahmet ErtÜrk seçimlerin son anına kadar çalışmalarını sürdürüyor.
Gösterdiği üstün gayret ve çalışma temposu ile Aydın İYİ Parti saflarında adeta doping etkisi yaratan Ertürkün enerjisi vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.
Seçim yasaklarının başlamasından bir gün önce yine sahada ve halkın arasında olan İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk ün bu kez durağı ilk olarak Sultanhisar  İlçesi oldu.
Sultanhisar Pazarında halkla iç içe çalışmalarda bulunan Ahmet Ertürk vatandaşlar tarafından da sıcak ilgiyle karşılandı.
Şu ana kadar Aydın Milletvekili adayları içerisinde en çok mesafe kat eden ve vatandaşlar esnaflar üreticiler emekçiler sanayiciler gibi meslek örgütleri gibi toplumun her kesimiyle yakın dialoglar kuran Ahmet Ertürk Sultanhisar pazar ve esnaf ziyaretini takiben Sabri Kuru isimli vatandaşın cenaze törenine  katıldı.
Cenaze töreni sonrası Umurlu mahallesinde Pazaryeri ve esnaf ziyaretlerine devam eden Ahmet Ertürk akşam ise Osmanbükü Mahallesinde kahveleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve Hem İYİ Parti hem de  millet ittifakı olarak Aydın ile ilgili gerçeklestirecekleri projeleri  anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.