Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın Valisi Aksoy’un makam aracı Togg oldu

Dünya 13.05.2023 - 16:25, Güncelleme: 15.05.2023 - 20:37 25804+ kez okundu.
 

Aydın Valisi Aksoy’un makam aracı Togg oldu

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg’u makam aracı olarak kullanmaya başladı.
İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve ardından bakanlara da tahsis edilen Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg, Aydın Valiliği envanterine de girdi. Aydın Valiliği önünde duran Togg’u gören vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Aydın Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Makam aracı olarak kullanılmak üzere "Gemlik" rengi TOGG Aydın Valiliğimize geldi. Gururumuz, milli otomobilimiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verildi.  
Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg’u makam aracı olarak kullanmaya başladı.

İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve ardından bakanlara da tahsis edilen Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg, Aydın Valiliği envanterine de girdi.

Aydın Valiliği önünde duran Togg’u gören vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Aydın Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Makam aracı olarak kullanılmak üzere "Gemlik" rengi TOGG Aydın Valiliğimize geldi. Gururumuz, milli otomobilimiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve efekenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.